Libnet.ro
UNICEF

01:05

SONDAJ Eugen Teodorovici propune inchisoare pentru neplata la timp a contributiilor la stat. E ok?

Hotnews Hotnews,
 SONDAJ Eugen Teodorovici propune inchisoare pentru neplata la timp a contributiilor la stat. E ok?

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a depus ca senator o initiativa legislativa prin care propune pedeapsa cu inchisoarea pentru cei care nu platesc la timp contributiile la stat. El sustine ca astfel ar fi atrasi mai multi bani la buget. Pe de alta parte, un consultant fiscal a atras atentia ca, desi in principiu e bun, actul normativ poate baga oameni nevinovati la puscarie si are nevoie de corecturiclarificari. Sondaj HotNews. ro: Eugen Teodorovici propune inchisoare pentru neplata contributiilor la stat - e ok?. continuă pe Hotnews

Eugen Teodorovici propune inchisoare pentru datornici si pedepse reduse pentru evazionisti

Dupa ce a depus la Senat un proiect de lege care instituie pedeapsa cu inchisoarea, de la 1 la 6 ani, pentru cei care nu platesc contributiile la stat, Eugen Teodorovici impinge spre Parlament o lege care favorizeaza evazionistii. Concret, proiectul.

Propunerea lui Teodorovici privind inchisoarea pentru neplata contributiilor, alternativa la cresterea taxelor

Expunerea de motive la initiativa lui Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor, ca senator, cu privire la pedeapsa cu inchisoarea de la 1 la 6 ani pentru cei care nu platesc contributiile la stat, spune ca ar aduce mai multi bani la buget.

Mihail Neamtu, despre propunerea lui Eugen Teodorovici privind inchisoarea pentru datornici: Va consolida regimul sclavagist

Purtatorul de cuvant al PMP, Mihail Neamtu, a criticact luniproiectul de lege care prevede inchisoare pentru cei cacre nu isi platesc la timp contributiile la stat. in viziunea sa, aceasta.

inchisoare pentru datornici: Teodorovici propune o pedeapsa de pana la 7 ani

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a depus vineri la Senat un proiect de act normativ care propune pedeapsa cu inchisoare pentru datornici, atat persoane fizice, cat si juridice.

inchisoare pentru cei care nu platesc datoriile la stat. Propunerea lui Teodorovici care arata disperarea guvernarii PSD

Eugen Teodorovici a depus, in cursul zilei de vineri, un proiect de act normativ conform caruia cei care nu platesc datoriile la stat vor vedea cum este in inchisoare. Iata care este termenul scadent, inainte de retinere, si cati ani de pedepsa vor primii datornicii. Ce spune ministrul Finantelor? inchisoare pentru cei datornici la stat .

Eugen Teodorovici a depus la Senat proiectul pentru infiintarea Autoritatii Vamale Romane

Eugen Teodorovici a depus, in procedura de urgenta la Senat, un proiect pentru infiintarea Autoritatii Vamale Romane, institutie care se va afla in subordinea Ministerului de Finante. Initiativa vine in contextul in care ANAF a fost reorganizata si partial divizata, relateaza Mediafax.

Eugen Teodorovici a depus la Senat proiectul pentru infiintarea Autoritatii Vamale Romane

Eugen Teodorovici a depus, in procedura de urgenta la Senat, un proiect pentru infiintarea Autoritat.

Are sau nu datorii la stat Eugen Teodorovici? Ce raspunde ministrul Finantelor Publice, dupa ce a propus pedeapsa cu inchisoarea pentru datornici

Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor Publice si presedintele executiv al PSD, a precizat luni ca nu are datorii la stat, in contextul in care a depus, la Parlament, o propunere legislativa, care prevede.

Rusia: 14 ani de inchisoare pentru un polonez acuzat de spionaj

Justitia rusa a confirmat pedeapsa de 14 ani de inchisoare pentru un cetatean polonez acuzat ca ar f.

Ipocrizia ministrului Discoteca: Dupa amnistia ficala cu dedicatie, romanii de rand sunt pusi sa plateasca. Teodorovici propune o pedeapsa de pana la 7 ani de inchisoare pentru datornici (VIDEO)

Dupa ce s-a luptat tot anul si a reusit sa introduca amnistia fiscala pentru marii datornici la stat, pentru a-si scapa prietenii din partid de plata taxelor si impozitelor restante, acum Teodorovici a schimbat.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )