Libnet.ro
UNICEF

01:05

SONDAJ Mai bine de o treime dintre romani ar cumpara o masina electrica

Adevărul Adevărul,
SONDAJ Mai bine de o treime dintre romani ar cumpara o masina electrica

Interesul fata de masinile electrice se situeaza la cotele cele mai inalte in Romania si Italia, unde 36% dintre respondentii chestionati in cadrul unui studiu realizat de E. ON si Kantar EMNID s-au pronuntat in favoarea autovehiculelor cu propulsie electrica. continuă pe Adevărul

Topul celor mai bine platiti sportivi din lume. Pe ce loc e Messi si ce se intampla cu Ronaldo

Lionel Messi este cel mai bine platit sportiv din lume in anul 2019, potrivit datelor oferite de revista americana Forbes in aceasta vara. Starul argentinian castiga 127 de milioane de dolari. Messi este urmat in clasament de Cristiano Ronaldo, care acumuleaza venituri de 109 milioane de dolari. Topul celor mai bine platiti sportivi din lume .

Cea mai ieftina Dacia. O poti cumpara acum din Romania. Iata ce pret are

Cei care doresc sa isi achizitioneze un autoturism nou prin programul Rabla au la dispozitie o multime de oferte din partea companiilor din industria auto. Exista destule oferte si pentru cei care s-au orientat catre o masina autohtona. Dacia are promotii pentru toate buzunarele. in randurile de mai jos afli cat costa cea mai ieftina .

Presedintela SUA pune capat negocierilor cu talibanii, dupa mai bine de un an de discutii. Doi romani au murit in atacurile revendicate de insurgenti

Donald Trump, presedintele SUA, a anuntat sambata seara ca pune capat negocierilor de pace cu talibanii din cauza atacului terorist din Kabul, care a culminat cu moartea a doi militari NATO, un roman si.

Liceul, perioada preferata din scoala de jumatate dintre romani. Cei mai iubiti profesori, cei de romana

Jumatate 50%) dintre romanii din mediul urban care au absolvit cel putin liceul declara caaceasta este perioada care le-a placut cel mai mult din scoala, arata un nou studiu iSense Solutions. Datele au fost culese in septembrie 2019 si sunt reprezentative la nivel urban. Facultatea a fost desemnata perioada preferata din scoala de catre 38% dintre romanii care au absolvit cel putin aceasta forma de invatamant, pe cand 15% dintre cei care au absolvit cel putin gimnaziul au nominalizat ciclul gimnazial ca fiind cea mai frumoasa perioada din scoala.

Liceul, perioada preferata din scoala de jumatate dintre romani. Cei mai iubiti profesori, cei de romana

Jumatate 50%) dintre romanii din mediul urban care au absolvit cel putin liceul declara ca aceasta este perioada care le-a placut cel mai mult din scoala, arata un nou studiu iSense Solutions. Datele au fost culese in septembrie 2019 si sunt reprezentative la nivel urban. Facultatea a fost desemnata perioada preferata din scoala de catre 38% dintre romanii care au absolvit cel putin aceasta forma de invatamant, pe cand 15% dintre cei care au absolvit cel putin gimnaziul au nominalizat ciclul gimnazial ca fiind cea mai frumoasa perioada din scoala.

SONDAJ Mai mult de jumatate din angajatii de la nivel global cred ca locurile lor de munca dispar in 10 ani

Mai mult de jumatate din angajatii de la nivel global se simt amenintati de automatizare si cred ca locurile lor de munca vor fi schimbate semnificativ sau vor disparea in urmatorii zece ani, potrivit sondajului PwC Upskilling Hopes and Fears. Totodata, angajatii considera ca actualii angajatori ar trebui sa-i ajute sa dobandeasca noi abilitati digitale.

Serie A: Cristiano Ronaldo, cel mai bine platit fotbalist

Cristiano Ronaldo Juventus) este jucatorul cu cel mai mare salariu din Serie A, dupa cum informeaza Gazzetta dello Sport. Portughezul este urmat de coechipierul Matthijs De Ligt 8 milioane de euro) si de Romelu Lukaku 7,5).

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )