Libnet.ro
UNICEF

23:00

SONDAJ E ok proiectul PSD ca BNR sa repatrieze rezerva de aur?

Hotnews Hotnews,
 SONDAJ E ok proiectul PSD ca BNR sa repatrieze rezerva de aur?

Liviu Dragnea si Serban Nicolae au depus proiect de lege prin care sa oblige BNR sa pastreze in tara 95% din rezervele de aur. Ei sustin ca nimic nu ar mai justifica pastrarea unei mari parti din rezerva in strainatate, Romania tinand o mare parte din aur la Banca Angliei fara a primi dobanda. Pe de alta parte, o astfel de masura ar avea efecte negative majore, conform expertilor in domeniu. Sondaj HotNews. ro: E ok proiectul PSD ca BNR sa repatrieze rezerva de aur?. continuă pe Hotnews

Florin Citu, despre proiectul PSD privind rezerva de aur a BNR: E infantil. Am crezut cami-a scapat programul dinti de aur

Senatorul PNL, Florin Citu, a comentat intr-un interviu pentru RFI, proiectul PSD depus de Liviu Dragnea si Serban Nicolae prin care ca BNR sa repatrieze rezerva de aur a Romaniei din strainatate, liberalul spunand proiectul este infantil si ca incalca tratatul UE.

PSD: La fel ca multe alte tari europene, Romania vrea sa isi repatrieze rezerva de aur

Partidul Social Democrat a postat un mesaj pe pagina de Facebook in care a vorbit despre proiect de lege care prevede ca rezerva de aur a Romaniei din strainatate sa fie adusa in tara. Despre.

Raluca Turcan, despre proiectul PSD de repatriere a aurului: O fumigena pentru a acoperi uriasul handicap de imagine

Liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, a comentat joi propunerea lui Liviu Dragnea si Serban Nicolae de a repatria 95% din rezerva de aur a tarii, spunand ca este doar o fumigena, prin care PSD incearca sa distraga atentia de la Ordonanta 7 si victoria Laurei Codruta Kovesi din Comisia LIBE.

Razboi PSD-BNR pe aurul tarii noastre

Liderul PSD, Liviu Dragnea, si senatorul PSD, Serban Nicolae, au depus, astazi, la Senat, pentru dezbatere in regim de urgenta, un proiect de modificare a Legii privind Statutul Bancii Nationale a Romaniei.

Sondaj IMAS: PSD si PNL si disputa prima pozitie la alegerile pentru Parlamentul European, urmate de Alianta USR-PLUS

Castigarea alegerilor pentru Parlamentul European se joaca intre PSD si PNL, potrivit ultimului sondaj IMAS realizat la comanda Europa FM. Astfel, prima pozitie este disputata de PSD care are 22,7% din intentiile de vot, si PNL cu 22,6%, iar pe locul trei se plaseaza Alianta USR-PLUS cu 17,9%.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )