Libnet.ro
UNICEF

20:30

SONDAJ Trei din zece angajati vor ca Valentines Day sa fie zi libera

Adevărul Adevărul,
SONDAJ Trei din zece angajati vor ca Valentines Day sa fie zi libera

Pentru trei din zece angajati romani, Valentines Day este o zi cu o semnificatie speciala, suficient de importanta pentru a fi declarata zi libera, arata un sondaj efectuat de BestJobs. continuă pe Adevărul

SONDAJ: Trei din zece angajati propun ca Valentine and s Day sa fie declarata zi libera

Pentru trei din zece angajati romani, Valentine and s Day este o zi cu o semnificatie speciala, suficient de importanta pentru a fi declarata zi libera, arata un sondaj efectuat de BestJobs.

Horoscop de Valentines Day. Trei cupluri de zodii care se despart inainte de Ziua indragostitilor

Ziua indragostitilor se apropie cu pasi repezi, insa nu toti vor fi inconjurati de inimioare rosii si trandafiri. Din punct de vedere astral, exista cateva cupluri de zodii predispuse la lacrimi si suspine chiar inainte de Valentines Day.

Tinute aprobate de stiinta caresucesc mintile de Valentines Day

Femeile stiu cum sa-si puna in valoare cele mai bune atribute fizice apeland la vestimentatie, make-up si hairstayling. Iar o sarbatoare ca Valentines Day este prilejul perfect pentru a descoperi cum ne ajuta diverse artificii sa devenim mai atragatoare, pe baza studiilor corelate cu tendintele in fashion.

PC Garage propune un Valentines Day de gaming cu o campanie speciala

PC Garage vine in ajutorul tuturor celor aflati in cautarea cadoului perfect de Valentines Day, oferind in perioada 10-14 februarie, atat propuneri interesante de cadouri, cat si reduceri de pana la 60%.

Oferta de Valentines Day cu care CFR Calatori a dat startul glumelor pe Facebook

Luna februarie e aia in care romanii imprumuta din cultura americana si sarbatoresc Valentines Day. Nici CFR Calatori nu sta deoparte. Pe 14 februarie, americanii.

Cadou de Valentines Day pentru fostul iubit: Poti sa dai numele acestuia unui gandac sau soarece

O gradina zoologica din SUA se promoveaza printr-o campanie inedita. Astfel, de Valentines Day, doritorii pot da numele fostului partener sau partenenere unui gandac sau soarece care va fi dat ca hrana unor animale mai mari.

STUDIU: 7 din 10 romani vor ca, in 2020, sa nu se mai ataseze de oameni,branduri, lucruri si locuri de munca

Sapte romani din zece 69%) simt nevoia, din ce in ce mai mult, sa aiba spatiu personal si vor face eforturi, in 2020, sa nu se ataseze emotional de oameni, branduri, lucruri si locuri de munca, conform rezultatelor cuprinse in cea de-a treia editie a studiului national care masoara tendintele in stilul de viata al romanilor.

Campania de Valentines Day marca Burger King care a innebunit internetul: propunere inedita din partea MAI

De Ziua indragostitilor, cea mai neasteptata idila e pe cale sa ia nastere intre Burger King, McDonalds si KFC, trei dintre marii competitori din domeniul fast food din Romania. Campania virala face deliciul internautilor pe retelele sociale, iar pentru alte companii a fost un prilej tocmai bun pentru a-si face reclama in maniere extrem de amuzante.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )