Libnet.ro
UNICEF

15:15

Studiu PwC Romania: 90% dintre companii considera ca amanarea platii obligatiilor fiscale este cea mai utila dintre masurile fiscale luate in actualul context

Hotnews Hotnews,
 Studiu PwC Romania: 90% dintre companii considera ca amanarea platii obligatiilor fiscale este cea mai utila dintre masurile fiscale luate in actualul context

Amanarea platii obligatiilor fiscale fara instituirea accesoriilor pana la 30 de zile de la incetarea situatiei de urgenta este considerata cea mai utila masura luata de guvern in contextul pandemiei COVID-19 de catre 90% dintre companiile respondente in cadrul studiului Barometrul de HR, realizat de PwC Romania. continuă pe Hotnews

PwC Romania: 37% dintre companii au intrerupt total sau partial activitatea,dupa declararea starii de urgenta

Peste o treime 37%) dintre companiile din Romania si-au intrerupt total sau partial activitatea dupa declararea starii de urgenta pe fondul pandemiei COVID-19, in timp ce 20% si-au restrans activitatea, arata rezultatele studiului HR Barometru,.

STUDIU PWC ROMANIA: Amanarea platii obligatiilor fiscale este cea mai utila dintre masurile fiscale luate in actualul context

Amanarea platii obligatiilor fiscal fara instituirea accesoriilor pana la 30 de zile de la incetarea situatiei de urgenta este considerata cea mai utila masura luata de govern in contextual pandemiei COVID-19 de catre 90% dintre companiile respondent in cadrul studiului Barometrul de HR, realizat de PwC Romania.

STUDIU PWC: 37% dintre companii si-au intrerupt total sau partial activitatea dupa declararea starii de urgenta

Intreruperea totala sau partiala a activitatii este masura decisa de 37% dintre companii, in timp ce 20% si-au restrans activitatea, dupa declararea starii de urgenta pe fondul pandemiei Covid-19, iar 27% afirma ca vor apela in mod cert la somajul tehnic, potrivit studiului HR Barometru, realizat de PwC Romania la finalul lunii martie.

STUDIU 90% dintre companii spun ca amanarea platii darilor fiscale este cea mai utila dintre masurile luate de Guvern

Amanarea platii obligatiilor fiscale fara instituirea accesoriilor pana la 30 de zile de la incetarea situatiei de urgenta este considerata cea mai utila masura luata de guvern in contextul pandemiei COVID-19 de catre 90% dintre companiile respondente in cadrul studiului Barometrul de HR, realizat de PwC Romania.

DINU BUMBACEA, PWC ROMANIA: Pregatirea pentru crize constituie un avantaj competitiv

Pandemia COVID-19 declanseaza crize in lant in societate si economie: sistarea sau reducerea activitatilor, somaj tehnic, intreruperea lantului de aprovizionare, limitarea calatoriilor. Crizele imbraca diverse forme si dimensiuni - si nimeni si nici o regiune nu este imuna, anunta Dinu Bumbacea, Partener, Lider Consultanta in afaceri, PwC Romania.

AGENTIILE DE PRESA: Peste jumatate dintre britanici considera ca guvernul a fost prea lent in luarea masurilor

Peste jumatate dintre britanici considera ca guvernul prim-ministrului Boris Johnson a fost prea lent in luarea masurilor pentru a contracara raspandirea coronavirusului, arata un sondaj de opinie publicat joi si citat de Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )