Libnet.ro
UNICEF

16:30

STUDIU Sase din zece angajati vor mai multe masuri de protectie a sanatatii in cladirile unde lucreaza

Adevărul Adevărul,
STUDIU Sase din zece angajati vor mai multe masuri de protectie a sanatatii in cladirile unde lucreaza

Peste 60% dintre angajati spun ca s-ar simti mai linistiti daca in cladirea de birouri unde lucreaza ar fi aplicate masuri in plus pentru protejarea sanatatii lor si a colegilor, arata un sondaj initiat de dezvoltatorul de birouri Genesis Property. continuă pe Adevărul

STUDIU Mai mult de jumatate din consumatori vor da mai putini bani pe cadourile de Craciun

Circa 58% dintre consumatori declara ca vor restrange bugetul alocat cumparaturilor de Craciun, dupa un an cu multe provocari, insa mai mult de jumatate 51%) spun ca vor face cadouri mai personalizate, iar 45% vor investi mai mult timp in a le alege sau a le confectiona, arata un studiu Mastercard.

Sase din zece e-mail-uri venite in numele bancilor sunt frauduloase, spune BitDefender. Raufacatorii, din ce in ce mai buni la imitarea mesajelor autentice

Infractorii informatici isi rafineaza continuu tehnicile de inselatorie prin e-mail si folosesc logourile si formatele vizuale ale unor banci cunoscute, dar si jargon financiar specific, pentru a face cat mai multe victime.

Explicatiile reprezentantilor Google dupa ce mai multe platforme ale companiei au picat ieri in mai multe tari

Mai multe servicii Google, printre care Gmail, YouTube, Maps si Google Classroom au picat luni in jurul pranzului. Problema a fost raportata atat in Romania, cat si in alte tari, cum ar fi Croatia,.

Opt persoane retinute dupa perchezitiile desfasurate la Directia de Urbanism a Primariei Capitalei. Au fost ridicate documente, telefoane si mai multe sume de bani

Politia Capitalei anunta miercuri seara ca opt persoane au fost retinute in urma perchezitiilor desfasurate in cursul zilei la Directia Generala Urbanism si Amenajarea Teritoriului din cadrul Primariei Capitalei, in dosarul vizand ridicarea fara autorizatie de construire a unor blocuri din zona Bucurestii Noi - Chitila. Politistii au ridicat de asemenea mai multe sume de bani, documente si telefoane mobile.

SUA: Mai multe companii de tehnologie au format o coalitie pentru sustinerea legii Section 230

Mai multe companii de tehnologie, intre care Snap, Pinterest, Dropbox si eBay, au anuntat, marti, formarea unei coalitii care va sustine beneficiile legii americane Section 230, care protejeaza de mai multe decenii companiile din sectorul internetului.

Mai multe companii de tehnologie, coalitie pentru sustinerea beneficiilor unei legi americane care protejeaza companiile din sectorul internetului

Mai multe companii de tehnologie, intre care Snap, Pinterest, Dropbox si eBay, au anuntat, marti, formarea unei coalitii care va sustine beneficiile legii americane Section 230, care protejeaza de mai multe decenii companiile din sectorul internetului, transmite Reuters.

Mai multe companii de tehnologie au format o coalitie pentru o legislatie americana care protejeaza companiile din sectorul internetului

Mai multe companii de tehnologie, intre care Snap, Pinterest, Dropbox si eBay, au anuntat, marti, formarea unei coalitii care va sustine beneficiile legii americane Section 230, care protejeaza de mai multe decenii companiile din sectorul internetului, transmite Reuters.

Un tanar de 24 de ani a fost retinut dupa ce a cumparat mai multe bunuri cu bancnote false de 50 de euro

Autoritatileau retinut un tanar de 24 de ani dupa ce a folosit bancnote false pentru aachizitiona mai multe bunuri. Politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Satu Mare.

Incidenta noilor infectari cu SARS-CoV-2 din Bucuresti a depasit pragul de 7 la mia de locuitori. Topul zonelor cu cele mai multe cazuri de COVID-19

Capitala este pe primul loc in topul zonelor unde s-au intregistrat cele mai multe infectari noi in ultimele 24 de ore, mai exact 1. 143 de bucuresteni au fost depistati pozitiv in ultim azi. Bucurestiul a trecut, marti, de pragul de incidenta de 7,01 cazuri noi raportate la mia de locuitori in ultimele 14 zile.

GSC: Rezultatele carantinei zonale. Cum a scazut rata de incidenta in mai multe localitati in care au fost restrictii

Grupul de Comunicare Strategica a prezentat, luni seara, date care evidentiaza eficienta masurii carantinei impuse in unele localitati din mai multe judete, precum Sibiu, Talmaciu, Zalau, Jibou, Blaj. Respectarea masurilor locale si zonale dispuse de autoritati ramane esentiala, a subliniat GCS. in prezent, in tara sunt 25 de localitati in carantina.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )