Libnet.ro
UNICEF

05:00

Tarile cele mai bogate ale lumii sunt pline de oameni anxiosi sau alienati (sondaj OCDE)

Hotnews Hotnews,
 Tarile cele mai bogate ale lumii sunt pline de oameni anxiosi sau alienati (sondaj OCDE)

Oamenii din cele mai bogate economii ale lumii sunt ingrijorati de o gama foarte larga de aspecte, de la bani si impozite pana la serviciile medicale si pensii. Totusi, acestia nu cred ca guvernele lor vor face ceva in aceasta privinta, scrie Bloomberg. continuă pe Hotnews

Cele mai comune probleme de sanatate ale cainilor

La fel ca oamenii, cainii se confrunta cu probleme de sanatate pe care le pot intampina pe parcursul vietii lor. Afla care sunt cele mai comune afectiuni ale prietenului tau patruped si cum il poti ajuta.

Doliu in lumea teatrului din Romania! Una dintre cele mai frumoase actrite ale tarii s-a stins din viata

Ioana Ene Mihail a decedat la varsta de 77 de ani. Moartea artistei a venit dupa ce aceasta a suferit indelung de pe urma unei boli. Ioana Ene Mihail a fost considerata una dintre cele mai frumoase si talen.

Mirodeniile care previn imbolnavirile. Care sunt cele mai sanatoase condimente

Turmericul este un condiment folosit din cele mai vechi timpuri in medicina traditionala chineza si indiana, iar in prezent proprietatile sale vindecatoare sunt studiate de specialistii din intreaga lume. Est.

Stock Busters eMAG. Cele mai bune oferte la masini de spalat

Stock Busters eMAG. in aceasta perioada sunt mai multe oferte la electrocasnice. Iata cateva dintre cele mai atractive reduceri eMAG masini de spalat:.

Rabla 2019: cele mai bune SUV-uri pe care sa le cauti la oferta

Cele mai bune SUV-uri pe care le poti lua prin programul Rabla 2019 au preturi tentante. Ofertele sunt variate si fiecare producator vine cu ceva in plus. Evident, acel ceva in plus se simte,.

Stock Busters eMAG. Cele mai bune oferte la cuptoare si plite

Stock Busters eMAG. Daca sunteti in cautare de cuptoare incorporabile, trebuie sa studiati oferta celui mai mare magazin online de astazi. Iata cateva dintre cele mai atractive reduceri eMAG cuptoare incorporabile.

Cele mai bune companii platitoare de cash in 2019: 1 miliard de euro se indreapta spre actionarii firmelor listate pe bursa

Un total de 23 de companii listate pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) vor sa distribuie anul acesta dividende in valoare totala de 4,8 miliarde lei, actionarii BRD, Fondul Proprietatea FP) si Banca Transilvania TLV) urmand sa obtina cele mai mari.

Drumul lui Liviu Dragnea, de la politicianul roman care a promis cele mai mari investitii in sistemul sanitar din ultimii 30 de ani, la pacientul unei clinici private

Liviu Dragnea este internat, de sambata, intr-o clinica privata din Bucuresti, cu diagnosticul dubla hernie de disc. Liderul PSD a ales serviciile unei clinici private, cu toate ca este politicianul care a promis cele mai mari investitii din ultimii 30 de ani in infrastructura medicala din Romania: un spital gigant, dupa modelul AKH Viena, dar mai mare in Bucuresti, 8 spitale regionale, precum si reabilitarea, modernizarea si dotarea tuturor spitalelor judetene. in plus, Liviu Dragnea s-a remarcat si prin declaratii prin care s-a luat adesea la tranta cu mediul privat din Romania.

HOROSCOP. Cele mai seducatoare femei ale zodiacului. Sunt de-a dreptul irezistibile!

Iata un top 5 al celor mai mai seducatoare femei din horoscop, nimeni nu are nicio sansa in fata lor, pot face tot ce isi doresc! HOROSCOP. Gemeni Nativele din Gemeni sunt in.

Cele mai interesante biblioteci din lume

Intr-o perioada in care tot mai multa lume prefera tehnologia in defavoare cartilor clasice, marii bogati ai lumii nu renunta la bibliotecile din casa. De exemplu, Karl Lagerfeld a lasat in urma o.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )