Libnet.ro
UNICEF

01:05

Unul din cinci angajatori si-a construit bugetul pentru 2019 pe salariul minim/Guvernul nu se consulta cu mediul de afaceri atunci cnd ia o decizie cu impact economic

Hotnews Hotnews,
 Unul din cinci angajatori si-a construit bugetul pentru 2019 pe salariul minim/Guvernul nu se consulta cu mediul de afaceri atunci cnd ia o decizie cu impact economic

Aproximativ unu din cinci 19%) angajatori din Romania si-a construit bugetul de salarii din 2019 luand in calcul un salariu minim de 1. 900 de lei brut pe luna, similar cu cel din 2018, arata rezultatele celui mai recent sondaj realizat de Adecco Research, divizia de cercetare a companiei de servicii de HR, Adecco Romania. Companiile au luat in considerare niveluri diferite ale salariului minim pe economie pentru realizarea bugetelor din 2019, in lipsa altor informatii oficiale, arata rezultatele sondajului Adecco Research, efectuat in perioada 17- 25 septembrie 2018. continuă pe Hotnews

Adecco Research: Unul din cinci angajatori si-a construit bugetul pe 2019 pe un salariu minim de 1.900 de lei brut/luna

Aproximativ unu din cinci 19%) angajatori din Romania si-a construit bugetul de salarii din 2019 luand in calcul un salariu minim de 1. 900 de lei brut pe luna, similar cu cel din 2018, arata rezultatele celui mai recent sondaj realizat de Adecco.

STUDIU Unul din cinci angajatori si-a construit bugetul pentru 2019 pe un salariu minim de 1.900 de lei brut pe luna

Aproximativ unu din cinci 19%) angajatori din Romania si-a construit bugetul de salarii din 2019 luand in calcul un salariu minim de 1. 900 de lei brut pe luna, similar cu cel din 2018, arata rezultatele celui mai recent sondaj realizat de Adecco Research, divizia de cercetare a companiei de servicii de HR, Adecco Romania.

INS: Doua din cinci gospodarii spun ca suporta cu dificultate cheltuielile curente

Doua gospodarii din cinci 38,9%) afirma ca suporta cu dificultate sau cu mare dificultate cheltuielile curente, iar daca se iau in considerare si cele care declara o oarecare dificultate in acoperirea cheltuielilor de zi cu zi procentul ajunge la 81,6% din totalul gospodariilor, conform unui document publicat recent de Institutul National de Statistica INS) si citat de Agerpres.

Bugetul pentru cheltuieli diminuat cu 10 milioane de lei

Ministerul Public spune ca la rectificarea bugetara a Guvernului pe acest an creditele bugetare pentru cheltuieli reprezentand bunuri si servicii au fost diminuate cu 10 milioane de lei.

Veste proasta pentru unul din actorii din Las Fierbinti

Actorul Cuzin Toma a pierdut procesul cu CREDIDAM, in urma scandalurilor pe care acesta le-a facut la asociatie. Informatia apare pe site-ul Centrului Roman pentru Administrarea Drepturilor Artistilor.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )