Libnet.ro
UNICEF

01:05

Florin Citu: Liviu Dragnea foloseste Ministerul Finantelor pentru a spala bani!

B1 B1,
Florin Citu: Liviu Dragnea foloseste Ministerul Finantelor pentru a spala bani!

Senatorul liberal Florin Citu cricita felul in care statul se imprumuta de la cetateni prin intermediul trezoreriei statului si a Postei Romane. Acesta aseamana astfel de actiuni drept o spalare de bani. continuă pe B1

Liviu Dragnea, suparat pe comisia Iordache: Voi cere sa incheie odata codul penal ca sa mearga la votul final (VIDEO)

Liviu Dragnea si-a aratat luni la Parlament nemultumirea fata de cei din comisia speciala condusa de Florin Iordache pentru faptul ca nu au finalizat inca modificarile la codul penal pentru ca aceasta sa.

Liviu Dragnea arunca in aer Romania si compromite PSD. Cum a calculat pasii pentru ordonanta de urgenta salvatoare

Prin refuzul de a demisiona din fruntea Camerei Deputatilor si prin dorinta de a modifica legislatia penala printr-o ordonanta de urgenta, Liviu Dragnea arunca Romania intr-un zona nefrecventabila pentru partenerii externi si tranforma PSD intr-un partid tributar strict interesului sau imediat si personal: anularea pedepsei cu executare. Surse din PSD explica pentru Adevarul care e planul prin care Dragnea incearca sa se salveze.

Victor Ponta publica o imagine inedita pe Facebook, alaturi de un avertisment pentru Liviu Dragnea. Am mai multe

Victor Ponta a publicat o fotografie in care Liviu Dragnea e alaturi de George Maior: Stie el ca mai am multe, e o fotografie avertisment!, a scris fostul premier, in postarea de pe Facebook, cu o zi.

Ludovic Orban, miscare de ultima ora dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

PNL va demara strangerea de semnaturi la nivelul Camerei Deputatilor pentru demiterea lui Liviu Dragnea din functia de presedinte al acestui for, a anuntat luni liderul liberal Ludovic Orban. Am hotarat sa.

Liviu Dragnea, despre modificarile la Codul Penal: Trebuie sa grabeasca procedura, o sa facem sesiune extraordinara

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca procedurile parlamentare trebuie grabite si a anuntat o sesiune extraordinara pentru aprobarea modificarilor la Codurile Penal si de Procedura Penala.

PNL va strnge semnaturi n parlament pentru a l schimba pe Liviu Dragnea de la Camera Deputatilor

Presedintele PNL Ludovic Orban a anuntat ca deputatii liberali vor strange semnaturi pentru revocarea lui Liviu Dragnea din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, cu toate ca regulamentul forului legislativ prevede ca doar liderul de grup parlamentar caruia ii revine aceasta functie poate face solicitarea aceasta, adica liderul deputatilor PSD.

Tudor Chirila, mesaj pentru Liviu Dragnea: Nu sunteti o victima, ci un calau. Mi-e frica de dumneavoastra (VIDEO)

Tudor Chirila l-a criticat din nou pe Liviu Dragnea intr-un videoclip publicat pe Facebook sub titlul Despre Romania fara manie. Artistul a denuntat declaratiile facute in ultima vreme de liderul PSD,.

Traian Basescu da de pamant cu Liviu Dragnea: Nu-si da seama ca este un PSIHOPAT care omoara o tara pentru ca in jurul lui nu este nimeni care sa-i spuna STOP

Fostul presedinte Traian Basescu lanseaza un mesaj extrem de dur la adresa lui Liviu Dragnea in contextul condamnarii liderului PSD la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare, in prima instanta, in.

Consilier PSD: Cred ca Liviu Dragnea ar trebui sa-si dea demisia / Daca voi fi exclus din partid, nu e nicio problema pentru mine

Cristian Toader Pasti, consilier local PSD Targu-Jiu, spune ca Liviu Dragnea ar trebui sa-si dea demisia de onoare. Daca va fi exclus din partid din cauza acestei afirmatii, consilierul spune ca prefera sa moara in picioare si ca nu se taraste in genunchi, scrie Mediafax.

Gabriel Oprea, replica ACIDA pentru Liviu Dragnea: Am inteles ca onoarea in politica este considerata naivitate

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a vorbit, sambata, in conferinta de presa in care a anuntat relansarea UNPR, despre onoare. El a facut trimitere si la liderul PSD, Liviu Dragnea, dupa ce, in trecut, a.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )