Libnet.ro
UNICEF

21:30

O mare companie romaneasca a cumparat firma olandeza de tehnologie RedSocks Security

Adevărul Adevărul,
O mare companie romaneasca a cumparat firma olandeza de tehnologie RedSocks Security

Un mare producator roman de solutii de securitate cibernetica a anuntat, miercuri, ca a cumparat compania olandeza de tehnologie RedSocks Security, specializata in detectarea automata de incidente si de trafic suspect la nivelul retelei. continuă pe Adevărul

Bitdefender cumpara compania olandeza de tehnologie RedSocks Security

Roducatorul global de solutii de securitate informatica Bitdefender a cumparat compania olandeza RedSocks Security BV. Parte din strategia de fuziuni si achizitii a Bitdefender, investitia extinde portofoliul de.

Bitdefender achizitioneaza compania olandeza de tehnologie RedSocks Security

Producatorul global de solutii de securitate informatica Bitdefender a cumparat compania olandeza RedSocks Security BV. Parte din strategia de fuziuni si achizitii a Bitdefender, investitia extinde portofoliul de solutii in zona de securitate a retelelor si de monitorizare a amenintarilor informatice complexe.

Bitdefender a cumparat compania olandeza RedSocks Security BV, prima achizitie legata de tehnologie

Bitdefender a cumparat compania olandeza RedSocks Security BV. Parte din strategia de fuziuni si achizitii a Bitdefender, investitia extinde portofoliul de solutii in zona de securitate a retelelor si de monitorizare a amenintarilor informatice.

Bitdefender cumpara compania de tehnologie RedSocks Security

Producatorul roman de solutii de securitate cibernetica Bitdefender a anuntat astazi ca a cumparat compania olandeza de tehnologie RedSocks Security, specializata in detectarea automata de incidente si de trafic suspect la nivelul retelei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )