Libnet.ro
UNICEF

11:45

Biofarm doneaza 1 milion de lei pentru lupta impotriva Covid-19

Antena3 Antena3,
Biofarm doneaza 1 milion de lei pentru lupta impotriva Covid-19

Biofarm se alatura luptei de combatere a noului Coronavirus in Romania printr-o donatie de 1 milion de lei. Aceste fonduri vor contribui la sprijinirea echipelor medicale din prima linie cu echipamente de protectie si aparatura medicala. continuă pe Antena3

Biofarm doneaza 1 milion de lei pentru lupta impotriva Covid-19

Biofarm se alatura luptei de combatere a noului Coronavirus in Romania printr-o donatie de 1 milion de lei. Aceste fonduri vor contribui la sprijinirea echipelor medicale din prima linie cu echipamente de protectie si aparatura medicala.

Johnson Johnson Romania doneaza peste jumatate de milion de lei pentru medici si pentru pacienti

Johnson Johnson Romania doneaza peste jumatate de milion de lei pentru a sprijini efortul national.

CEC Bank: Refinantari la creditele de nevoi personale pentru salariatii din spitalele care lupta impotriva COVID-19

CEC Bank, ofera salariatilor institutiilor medicale care sunt in prima linie in lupta impotriva COVID-19, conform Ordinului 5552020 publicat in Monitorul Oficial 290 din 7 aprilie 2020, posibilitatea de a-si refinanta creditele de nevoi personale in lei, in conditii foarte avantajoase: dobanda fixa de 5,5% pe an, cea mai mica de pe piata in acest moment, fara alte comisioane, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

IN POFIDA UNOR TENSIUNI PUTERNICE SUA si China se angajeaza sa coopereze in lupta impotriva noului coronavirus

Statele Unite si China s-au angajat sa coopereze in lupta impotriva noului coronavirus, in pofida unor tensiuni in continuare puternice intre cele doua mari puteri.

Guvernul acorda ajutoare de urgenta de peste 470 de mii de lei pentru 146 de familii si persoane singure

Guvernul a aprobat acordarea de ajutoare de urgenta in valoare de peste 470. 000 de lei pentru 146 de familii si persoane singure aflate in situatii de necesitate in urma unor incendii, a unor probleme grave de sanatate sau in situatii care pot duce la excluziune sociala.

Ajutoare de urgenta de peste 470.000 de lei pentru familii si persoane singure, aprobate de Guvern

Guvernul a aprobat acordarea de ajutoare de urgenta in valoare de peste 470. 000 de lei pentru 146 de.

Studenta din Floresti amendata cu 1.000 de lei pentru ca a criticat primarul pe Facebook. APADOR-CH ii cere lui Vela o ancheta

O tanara din Floresti, Cluj, a fost amendata de politistii locali cu 1. 000 de lei pentru o postare critica pe Facebook. APADOR-CH cere ministrului de Interne, Marcel Vela, o ancheta in aceasta cauza.

UPDATE Primaria Sectorului 3 nu renunta la ideea de a aloca 5 milioane lei pentru promovare Proiectul a fost adoptat de Consiliu local

Primaria Sectorului 3, condusa de Robert Negoita, nu renunta la ideea de a aloca 5 milioane lei pentru promovare. Proiectul care prevede incheierea unui contract de 5 milioane lei pentru promovarea institutiei, cu compania Smart City Invest S3, la care este actionar Consiliul local, a fost adoptat luni de Consiliului local. Mai departe, compania incheie contracte pentru publicitate cu diverse televiziunipublicatii. in 2019, Primaria a mai incheiat doua contracte, in valoare de circa 12 milioane lei, pentru promovare. La ultima sedinta, proiectul a fost respins.

Secretarul General NATO raspunde pentru Antena 3: peste 100 de zboruri NATO in lupta impotriva coronavirus

In conferinta de presa ce a urmat reuniunii ministrilor apararii din NATO, Secretarul General Jens Stoltenberg a raspuns intrebarilor puse de Radu Tudor pentru Antena 3.

Polonia cauta bani pentru lupta cu COVID-19: Fondurile private de pensii garantate de stat ar putea fi nationalizate la scara larga

Polonia ar cauta bani in plus in lupta cu COVID-19 si efectele sale, iar guvernul de la Varsovia ar lua in calcul o nationalizare la scara larga a fondurilor private de pensii garantate de stat OFE), sustine.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )