Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul prelungeste pana in 2023 schema de ajutor de stat pentru sprijinirea industriei cinematografice

Adevărul Adevărul,
Guvernul prelungeste pana in 2023 schema de ajutor de stat pentru sprijinirea industriei cinematografice

Schema de ajutor de stat privind sprijinirea industriei cinematografice a fost prelungita pana in 2023, anunta Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri MEEMA). continuă pe Adevărul

Decizie de ultim moment: Guvernul Romaniei a aprobat acordarea unor ajutoare de stat pentru 5 aeroporturi regionale

Seful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Danca, a anuntat miercuri seara ca mai multe aeroporturi din Romania vor beneficia de o schema de ajutor de stat pentru compensarea pierderilor inregistrate ca urmare a.

Ajutoare de stat pentru industria cinematografica inca 150 de milioane de euro pana in 2023

Guvernul Romaniei a aprobat miercuri alocarea a inca 150 de milioane de euro, sub forma de ajutor de stat, pentru urmatorii trei ani, industriei cinematografice. Astfel, bugetul schemei de ajutor de stat a ajuns la 1,2 miliarde de lei, echivalentul a aproximativ 250 milioane euro. Alocarile financiare nerambursabile vor fi in cuantum de 35% din totalul cheltuielilor eligibile.

Ajutor de stat pentru cinci aeroporturi din Romania

22 milioane lei vor primi aeroporturile Iasi, Bacau, Cluj, Craiova si Sibiu pentru a trece mai usor .

Guvernul Romaniei a aprobat acordarea unor ajutoare de stat pentru 5 aeroporturi regionale

Guvernul Romaniei a aprobat, in sedinta de miercuri, 19 august, un Memorandum pentru acordarea unor ajutoare de stat aeroporturilor regionale cu un trafic situat intre 200. 000 pasageri pe an, aflate in subordinea unor judete, pentru pierderile inregistrate ca urmare a pandemiei COVID-19 si cauzate direct de aceasta pandemie, in perioada martie-iunie 2020.

Industria cinematografica va primi un ajutor de la stat de 150 de milioane de euro. Vor fi acordati bani in plus pentru promovarea Romaniei

Schema de ajutor de stat pentru sprijinirea industriei cinematografice a fost prelungita pana in 2023, fiind alocati 150 de milioane de euro acestui sector, potrivit unei hotarari adoptate miercuri de Guvern.

Ajutoare de stat pentru Tarom si Blue Air Guvernul va garanta imprumuturi de peste 600 milioane lei ale celor doua companii

Guvernul discuta in sedinta de miercuri un proiect de OUG privind acordarea unor ajutoare de stat companiilor TAROM si BLUE AIR, pe motiv ca cele doua companii aeriene au pierderi importante din cauza efectelor pandemiei COVID -19. Statul va garanta in procent de 100% imprumuturi de peste 600 milioane lei, a dobanzilor si comisioanelor aferente.

Guvernul pregateste un ordin de protectie sanitara pentru momentul alegerilor

Premierul Orban a anuntat ca Guvernul pregateste reguli obligatorii de protectie sanitara pentru per.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )