Libnet.ro
UNICEF

08:30

O noua initiativa UE: 100 de miliarde de euro pentru mentinerea locurilor de munca si sprijinirea intreprinderilor in criza coronavirus

Adevărul Adevărul,
O noua initiativa UE: 100 de miliarde de euro pentru mentinerea locurilor de munca si sprijinirea intreprinderilor in criza coronavirus

Comisia Europeana propune instituirea unui instrument de solidaritate in valoare de 100 de miliarde euro, denumit SURE, care ii va ajuta pe lucratori sa isi pastreze veniturile si va sprijini intreprinderile pentru ca acestea sa se mentina pe linia de plutire. Comisia propune, de asemenea, redirectionarea tuturor fondurilor structurale disponibile catre raspunsul la coronavirus. u. continuă pe Adevărul

PENTRU SUSTINEREA JOBURILOR PERICLITATE DE CRIZA CORONAVIRUS Comisia Europeana propune un pachet de 100 de miliarde de euro pentru statele membre UE

Comisia Europeana a propus cel mai mare pachet de sprijin de pana acum pentru sustinerea statelor membre afectate de criza provocata de coronavirus, potrivit unui comunicat de presa. Pachetul mai are nevoie de aprobarea Consiliului pentru a intra in vigoare.

Comisia Europeana aloca trei miliarde de euro pentru campania impotriva coronavirusului

Comisia Europeana mobilizeaza trei miliarde de euro din bugetul UE pentru a sustine eforturile state.

Rusia va aloca 16,2 miliarde de euro pentru combaterea pandemiei generate de noul coronavirus

Premierul Mihail Misustin a anuntat miercuri mai multe masuri pentru sustinerea economiei. Rusia va debloca 1. 400 miliarde de ruble 16,2 miliarde de euro la rata actuala) pentru combaterea pandemiei.

DUPA MASURILE LUATE IN CONTEXTUL CRIZEI CORONAVIRUS Rezervele BNR au scazut cu peste 1,7 miliarde euro

Rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei BNR) au scazut cu peste 1, 7 miliarde euro, la finalul lunii martie, dupa masurile adoptate de banca centrala in contextul crizei Coronavirus.

Romania primeste 18,5 milioane de euro pentru a distribui fructe, legume si lapte in scoli

Romania beneficiaza din partea UE de 7. 8 milioane de euro pentru distributia de fructe si legume si .

Un producator roman de energie doneaza peste 2 milioane de euro pentru sapte spitale din tara

Un producator roman de energie a anuntat ca va dona o suma de peste 2 milioane de euro pentru a sprijini spitalele din tara in aceasta perioada de pandemie de coronavirus.

Romania primeste de la UE peste 3 miliarde euro. La ce vor fi folositi banii?

Comisia Europeana va directiona catre Romania 3,079 de miliarde de euro. Informarea a fost facuta de Camera de Comert si Industrie a Romaniei CCIR). Per total, UE va aloca circa 37 de.

ING Bank impreuna cu parteneri ONG doneaza 330.000 de euro pentru achizitia de echipamente de protectie

ING Bank Romania impreuna cu partenerii ONG contribuie la reducerea suprasolicitarii sistemului medical cu o donatie totala de 330. 000 euro directionati catre achizitia de echipamente de protectie si teste, dar si catre dezvoltarea unor platforme oficiale de informare publica, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )