Libnet.ro
UNICEF

15:45

Bugetul UE pentru redresare: Initiativa REACT-UE de 55 miliarde de euro va ajuta la coeziunea statelor membre

Adevărul Adevărul,
Bugetul UE pentru redresare: Initiativa REACT-UE de 55 miliarde de euro va ajuta la coeziunea statelor membre

Comisia Europeana propune o noua initiativa REACT-UE, pentru a spori sprijinul pentru coeziune acordat statelor membre pentru ca economiile lor sa devina mai reziliente si mai sustenabile in faza de redresare dupa criza. Acest lucru va contribui la reducerea decalajului dintre primele masuri de raspuns si redresarea pe termen mai lung. continuă pe Adevărul

Bugetul UE pentru redresare: Mecanismul de redresare si rezilienta de 560 milioane de euro va ajusta cele mai afectate state

Elementul central al planului de redresare al UE va fi un nou Mecanism de redresare si rezilienta. Scopul mecanismului este acela de a sprijini investitiile si reformele care sunt esentiale pentru o redresare durabila, de a imbunatati rezilienta economica si sociala a statelor membre si de a sprijini tranzitia verde si tranzitia digitala.

Bugetul UE pentru redresare: Comisia propune un nou Program pentru sanatate EU4Health cu un buget de 9,4 miliarde de euro

Comisia a propus un nou program ambitios de sanatate, independent, pentru perioada 2021-2027 - Programul de sanatate EU4Health, cu un buget de 9,4 miliarde de euro.

VIDEO Comisia Europeana propune un fond de redresare de 750 de miliarde de euro Von der Leyen face apel la sustinerea statelor UE - UPDATE

Comisia Europeana propune un fond de relansare de redresare de 750 de miliarde de euro pentru a face fata crizei economice din UE provocata de catre pandemia de coronavirus, a anuntat miercuri pe Twitter comisarul Afacerilor economice, Paolo Gentiloni, relateaza AFP. Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a cerut miercuri europenilor sa lase deoparte prejudecatile si sa sprijine planul ei de recuperare de 750 de miliarde de euro, in timpul unui discurs adresat eurodeputatilor, relateaza AFP.

Peste 1.000 de miliarde euro, fonduri de pandemie: cine va avea de castigat

Comisia Europeana lucreaza de ceva timp la un proiect financiar pentru ajutorarea economiilor distruse de pandemia de coronavirus. in mod previzibil, nu toata lumea este incantata de aceasta.

Bruxelles-ul si negocierile pentru fondul de 1.000 de miliarde de euro Cu ochii la Merkel

Comisia Europeana va propune, miercuri, un fond de stimulare de aproximativ 1. 000 de miliarde de euro pentru a depasi criza provocata de coronavirus, declansand negocieri dificile intre europenii divizati pe tema solidaritatii financiare, potrivit AFP.

De pe pietele externe de capital, Ministerul Finantelor a atras 3,3 miliarde euro

Romania a atras 3,3 miliarde euro de pe pietele externe de capital, a anuntat miercuri Ministerul de.

IIN CONTEXTUL COVID-19: MFP: Romania a atras 3,3 miliarde euro de pe pietele externe, la costuri atractive

Romania a atras 3,3 miliarde euro de pe pietele externe de capital la costuri atractive in contextul propagarii pandemiei Covid-19, afirma intr-un comunicat Ministerul Finantelor Publice, care adauga ca emisiunea de euroobligatiuni lansata in data de 19 mai 2020 de minister s-a bucurat de un interes exceptional din partea investitorilor.

Romania va primi 33 de miliarde de euro din Planul de redresare de 750 de miliarde de euro propus de Comisia Europeana - Siegfried Muresan

Romania va primi 33 de miliarde de euro din cei 750 de miliarde de euro prevazuti in Planul de redresare propus miercuri de Comisia Europeana pentru combaterea pandemiei de COVID-19, potrivit europarlamentarului Siegfried Muresan.

Suma imensa pe care o va primi Romania din pachetul de 750 de miliarde de euro propus de UE pentru economie

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan sustine ca Romania va primi 33 de miliarde de euro din Planul de redresare de 750 de miliarde de euro propus astazi de Comisia Europeana pentru combaterea pandemiei de COVID-19.

Franta a cheltuit 450 de miliarde euro, sau 20% din PIB, pentru relansarea economiei paralizate de COVID-19

Masurile guvernamentale pentru relansarea economiei in Franta, pe fondul crizei COVID-19, au costat 450 de miliarde de euro, echivalentul a 20% din produsul intern brut al tarii, spune ministrul francez al.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )