Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cand vom putea merge din nou in Grecia. Oficialii eleni au anuntat cand deschid turismul

Adevărul Adevărul,
Cand vom putea merge din nou in Grecia. Oficialii eleni au anuntat cand deschid turismul

Oficialii greci au anuntat miercuri in Parlamentul de la Atena data de la care vor incepe sa primeasca turisti in acest an, precizand ca au stabilit detaliile privind demararea sezonului, inclusiv sprijinul financiar pentru industria turismului. continuă pe Adevărul

Orban, despre cand vor putea merge romanii la Biserica: Vom face o evaluare a riscului epidemiologic in prima faza, slujbele se vor tine afara

Premierul Ludovic Orban a declarat joi ca deschiderea bisericilor este in discutie dar ca, cel mai probabil, atunci cand se va lua decizia deschiderii Bisericilor, slujbele se vor tine in prima faza in aer liber, in curtea bisericilor. Vine vara si se vor putea organiza in bune conditii afara, cu respectarea masurilor sanitare, cu portul mastii, a spus premierul.

Revenirea la normal va fi posibila cand vom avea vaccin impotriva Sars Cov 2

Interviu cu Dr. Adrian Marinescu, Institutul National Matei Bals) Reporter: Care sunt masurile care pot fi relaxate in prima faza dupa 15 mai 2020? Adrian Marinescu: inceperea relaxarii masurilor anuntata pentru data de 15 mai este totusi conditionata de dovada la nivel de cifre ca suntem pe o curba descendenta in mod clar. in prima faza, vorbim despre posibilitatea de a circula liber in interiorul localitatii fara sa mai avem nevoie de declaratie. Vom putea sa mergem intr-un grup de maximum trei persoane.

Victoras Micula loveste din nou: Printisorul Frutti Fresh surprins in ipostaze tensionate alaturi de politie

Victor Micula Jr. si-a facut din nou o aparitie spectaculoasa pe timp de pandemie. Daca la inceputul crizei a urcat pretul spirtului si incerca sa vanda un tratament neverificat pentru COVID-19, de aceasta.

Accesul la site-ul justitiarul.ro a fost blocat din nou pentru informatii false: Jurnalistul Marius Albin Marinescu a repostat informatii pe care s-a angajat ca le va elimina - acuza autoritatile

Accesul la site-ul justitiarul. ro a fost blocat din nou de autoritati printr-o decizie luata in data de 30 aprilie, dupa ce site-ul fusese deblocat partial in 29 aprilie, la cererea ministrului de Interne, Marcel Vela, conditia fiind sa fie sterse informatiile false. Grupul de Comunicare Strategica GCS) arata acum ca pe site au fost pastrate si postate informatii false referitoare la COVID-19. Pe langa noi articole de tip fake news, GCS arata ca jurnalistul Marius Albin Marinescu a repostat pe site unul dintre articolele care a atras inchiderea initiala a site-ului, promovand aceleasi informatii pe care s-a angajat ca le va elimina.

Declaratia pe propria raspundere, din nou modificata (FOTO)

Declaratia pe propria raspundere, valabila pana pe 15 mai, a fost din nou modificata. Motivul?.

Grecia si Bulgaria au anuntat deblocarea turismului: de cand vei putea sa mergi in vacanta

Foarte multi romani planuiau sa mearga in vacanta in Grecia si Bulgaria, iar oficialii din aceste tari au venit cu o veste buna. Printre masurile cele mai importante de relansare a.

Bulibaseala declaratiilor: Putem merge in excursie la munte, dar nu putem parasi localitatea

Guvernantii ne-au bagat in ceata cu declaratiile despre relaxarea restrictiilor de la 15 mai: in timp ce Klaus Iohannis si ministrul Nelu Tataru sustin ca vom putea pleca din localitati numai cu motive bine stabilite, seful de la Interne si premierul Ludovic Orban ne incurajeaza ca putem merge linistiti la munte.

Australian Open, doar pentru fanii australieni? Scenariul cel mai grav este ca nu vom putea organiza editia 2021!

In timp ce Europa pregateste relaxarea masurilor anti-coronavirus, australienii sunt din ce in ce mai preocupati de ceea ce ar trebui sa fie primul turneu de Mare Slem al sezonului 2021. Potrivit Sky Sports, Craig Tiley avertizeaza ca, in cel mai bun caz, turneul ar putea fi deschis doar fanilor australieni.

Klaus Iohannis, veste excelenta pentru sportivi! Cand vor putea reincepe cantonamentele

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni ca sportivii de performanta vor putea reincepe cantonamen.

Firmele, sprijinite financiar de stat sa-si primeasca oameni la munca, din nou: despre ce bani discutam

Situatia financiara a multor companii din Romania este deplorabila in urma starii de urgenta, dar Guvernul Orban se pare ca are un plan pentru a le face viata mai usoara. Ministrul Muncii.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )