Libnet.ro
UNICEF

09:30

COVID-19 Sprijinul acordat de Banca Mondiala tarilor din Europa si Asia Centrala depaseste suma de 1,4 miliarde USD

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
COVID-19 Sprijinul acordat de Banca Mondiala tarilor din Europa si Asia Centrala depaseste suma de 1,4 miliarde USD

Anna Bjerde, de nationalitate suedeza, a devenit noul Vicepresedinte al Bancii Mondiale pentru Europa si Asia Centrala la data de 1 mai 2020. in aceasta functie, doamna Bjerde va conduce activitatea strategica, analitica, operationala si de cercetare a Bancii Mondiale in aceasta regiune, conform unui comunicat remis redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

Coronavirus: O parte din Europa incepe sa se redeschida luni Care sunt tarile si ce vor putea face cetatenii lor

Dupa cateva saptamani de carantina, o parte din Europa se va redeschide cu precautie, primele masuri de relaxare intrand in vigoare de luni, potrivit AFP. Sunt si tari precum Germania, Austria si Spania care au relaxat o parte din masuri, dar nicio tara nu se va redeschide in intregime. Ce vor avea voie si ce nu cetatenii acestor tari?Spania: La plimbare sau alergare, spaniolii au iesit pe strazi dupa 48 de zile de izolare.

Directorul Heathrow, cel mai aglomerat aeroport din Europa: Masurile de distantare sociala nu functioneaza in nicio forma de transport public, sa nu mai spun in aviatie

Introducerea masurilor de distantare sociala in aeroporturi este fizic imposibila, a afirmat John Holland-Kaye, directorul Aeroportului Heathrow din Londra, cel mai aglomerat din Europa. Directorul.

Wizz Air lanseaza zboruri low cost din Europa spre Abu Dhabi

Wizz Air, a anuntat astazi cinci noi rute de pe Aeroportul International Abu Dhabi AUH). Rutele vor conecta capitala Emiratelor Arabe Unite cu Budapesta si Bucuresti din iunie 2020 si cu Cluj-Napoca, Katowice si Sofia din septembrie 2020, cu conditia reluarii activitatilor de aviatie in tarile respective, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )