Libnet.ro
UNICEF

08:00

David Malpass, presedintele Bancii Mondiale: Este cea mai profunda si dureroasa suspendare a economiei din ultimele decenii, din toate timpurile de fapt

B1 B1,
David Malpass, presedintele Bancii Mondiale: Este cea mai profunda si dureroasa suspendare a economiei din ultimele decenii, din toate timpurile de fapt

Presedintele Bancii Mondiale, David Malpass, a declarant, in cadrul unui interviu acordat RFI, ca institutia are in plan acordarea unui ajutor catre tarile sarace, mai ales pe cele din Africa, in sprijinul. continuă pe B1

Stresul pandemiei adanceste ridurile. Botox-ul este cea mai ceruta interventie dupa relaxare.

Pandemia de COVID-19 nu doar ca ne-a schimbat radical stilul de viata, dar ne-a si supus la un nivel de stres mult mai ridicat decat de obicei. Iar stresul si anxietatea afecteaza inclusiv calitatea tenului si adancesc ridurile, in special cele de pe frunte si din coltul ochilor. Nu este de mirare astfel ca una din cele mai cerute interventii estetice in aceasta perioada, dupa redeschiderea clinicilor, este clasicul tratament cu toxina botulinica, denumita, in limbajul uzual, botox.

Amnistia fiscala din criza, cea mai importanta de dupa 1990

Amnistia fiscala data de Guvern in acest an este cea mai importanta amnistie fiscala de dupa 1990, arata specialistii EY.

Avertismentul sefului Bancii Mondiale: Criza Covid-19 va impinge 60 de milioane de oameni dincolo de pragul saraciei

Pana la 60 de milioane de oameni ar putea fi impinsi dincolo de pragul saraciei, potrivit ultimelor estimari ale Bancii Mondiale privind scenariile apocaliptice legate de consecintele economice si sociale ale crizei sanitare, anunland astfel ultimii trei ani in care s-au facut progrese pentru reducerea declajelor, a avertizat presedintele acestei institutii.

Ludovic Orban, la Ora Premierului in Parlament: Cea mai mare parte a companiilor din Romania au ramas in functiune, pentru ca restrictiile au fost limitate. Situatia nu este atat de grava

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca restrictiile aduse in Romania de criza COVID-19 au fost unele limitate, subliniind ca cea mai mare parte a companiilor din tara au ramas in.

Europa de Est este afectata de cea mai grava seceta din ultimii 100 de ani

Seceta care parjoleste statele din estul Uniunii Europene devasteaza recoltele si agraveaza ceea ce se asteapta a fi cea mai grava recesiune economica pe care o va traversa regiunea de la caderea comunismului, transmite Bloomberg, citat de Agerpres.

Anunt pentru toti romanii care au cont bancar. Cea mai mare banca vine cu propunerea incredibila de-a renunta la card

Cea mai mare banca din Romania vine cu o propunere incredibila pentru clienti: cum ar fi sa renunte la card? Pare dificil, dar nu e chiar asa. Banca Transilvania a venit inca din aprilie cu.

Cod galben de instabilitate atmosferica in cea mai mare parte a tarii, pana la ora 18.00

Meteorologii anunta ca, miercuri, intre orele 8. 00 si 18. 00, cea mai mare parte a tarii va fi sub cod galben de instabilitate atmosferica. Se vor semnala frecvente descarcari electrice, vijelii, intensificari ale vantului cu viteze in general de 60. 70 kmh, grindina si averse torentiale.

Dupa ridicarea restrictiilor, Cehia inregistreaza cea mai mare crestere a numarului zilnic de infectari din ultimele patru saptamani

Numarul de noi cazuri de coronavirus in Cehia inregistreaza cea mai mare crestere a sa zilnica din ultimele patru saptamani si a urcat la peste 100 pentru prima data in aceasta luna, a anuntat marti Ministerul Sanatatii, potrivit Reuters.

Florin Citu, ministrul Finantelor: Romania a inregistrat cea mai mare crestere economica din UE in primul trimestru. Sa eliminam scenariile apocaliptice (VIDEO)

Romania a inregistrat cea mai mare crestere economica din UE in primul trimestru din 2020,a declarat Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, luni seara, in direct pe B1 TV, in emisiunea moderata de.

Bloomberg: Statele din Europa de Est se indreapta spre cea mai mare recesiune de la caderea comunismului, din cauza crizei COVID-19

Statele din Estul Europei, membre ale UE, se indreapta spre cea mai grava recesiune de la caderea regimului comunist, precizeaza jurnalistii de la Bloomberg, care pun aceasta evolutie pe seama daunelor cauzate.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )