Libnet.ro
UNICEF

00:07

Sprijinul statului pentru salariile celor care ies din somaj este infim: abia acopera contributiile

Adevărul Adevărul,
Sprijinul statului pentru salariile celor care ies din somaj este infim: abia acopera contributiile

Sprijinul anuntat de stat pentru salariile celor reincadrati in munca dupa ce au fost in somaj tehnic este infim in raport cu taxele si contributiile platite la buget de fiecare angajat. continuă pe Adevărul

inselatoria 5G: cum s-a imbogatit un barbat de pe urma celor care cred ca antenele ii pot imbolnavi

Antenele 5G inca reprezinta o amenintare pentru multe persoane, care cred ca aceste sisteme de telecomunicatii le fac rau. Un barbat din Statele Unite a profitat de naivitatea unor astfel de.

Italienii ies din case dupa aproape doua luni: A fost cea mai lunga carantina din Europa!

Italia face astazi primii pasi spre normalitate. Autobuzele si metrourile vor circula cu mai putin de o treime din calatori, iar in gari oamenii vor fi monitorizati si doar cei cu temperatura sub 37,5 grade vor urca in trenuri.

OMS indeamna statele sa investigheze cazurile de pneumonie de la sfarsitul lui 2019, dupa ce Franta a identificat un prim caz de Covid-19 care data din decembrie

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a spus marti ca nu este surprinzatoare descoperirea in Franta a unui caz de COVID-19 datand din decembrie, mai devreme decat se credea initial ca s-ar fi raspandit pe teritoriul acestei tari. OMS a indemnat in acest sens ca si celelalte tari sa ancheteze cazurile suspecte timpurii, pentru ca este posibila raportarea si a altor cazuri, informeaza Reuters.

DATE ALE FEDERATIEI MONDIALE A BURSELOR PENTRU TRIMESTRUL INTAI: Piata actiunilor din Seychelles are cea mai mare crestere a capitalizarii din lume

MERJ Exchange, Bursa de Valori din Seychelles, a consemnat, in primul trimestru din anul curent, cea mai mare crestere anuala a capitalizarii de piata, la nivel mondial, potrivit cifrelor anuntate de Federatia Mondiala a Burselor WFE), preluate de thetrade news. com.

Ministerul Economiei prelungeste pana la 15 mai termenul pentru completarea formularului dedicat firmelor din turism

Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, prin Directia Generala Turism, a anuntat marti ca prelungeste pana la data de 15 mai 2020, termenul pentru completarea formularului dedicat operatorilor economici din turism, referitor la sume incasate in avans de la clienti si platile catre partenerii externi.

Franta nu va mai impune carantina persoanelor care vin din UE, spatiul Schengen sau Regatul Unit

Franta nu va impune perioada de carantina niciunei persoane, indiferent de nationalitatea sa, provenind din UE, zona Schengen sau Regatul Unit, a anuntat duminica presedintia franceza.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )