Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ministrul Economiei, precizari despre reluarea turismului: care e data cea mai probabila

Adevărul Adevărul,
Ministrul Economiei, precizari despre reluarea turismului: care e data cea mai probabila

Nu exista o certitudine privind deschiderea sezonului estival pentru cetatenii romani catre Grecia, Bulgaria si Serbia incepand din 1 iunie, a declarat, miercuri, ministrul Economiei, Virgil Popescu, precizand ca trebuie vazut ce modificari va aduce Parlamentul starii de urgenta. continuă pe Adevărul

Grecia poarta discutii cu Romania si alte tari pentru reluarea turismului pe timpul verii

Grecia, tara in care turismul are o contributie de circa 20% din PIB, potrivit OECD, a inceput discutii bilaterale cu mai multe state pentru reluarea turismului pe timpul verii, potrivit publicatiei Kathimerini.

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, noi detalii despre masurile de relaxare: incepem cu terasele, apoi cu restaurantele. Important este ca turistul sa se simta in siguranta

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a declarat marti seara ca urmeaza ca noi masuri de relaxare sa fie luate incepand cu data de 1 iunie, in mod gradual, daca nu va exista o evolutoie ascendenta a cazurilor.

Ministrul Economiei, despre un acord turistic cu Bulgaria si Grecia: Romania trebuie sa mai parcurga o etapa Sezonul estival s-ar putea deschide din 15 iunie, daca toate lucrurile sunt in regula

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a declarat miercuri la Digi24 ca Romania mai are de parcurs etapa aprobarii de catre Parlament a starii de alerta, inainte de a incheia un acord cu Bulgaria, Grecia si Serbia care au ajuns la un acord privind libera circulatie a persoanelor incepand cu 1 iunie. Nu ne putem angaja din punct de vedere statal la un parteneriat in conditiile in care avem o oarecare incertitudine cu privire la conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca cetatenii romani si cetatenii straini care intra pe teritoriul Romaniei pe perioada starii de alerta, a spus el.

Ministrul Virgil Popescu, despre acordul turistic respins de Romania: E o stire eronata. Nu s-a semnat niciun protocol, discutiile continua Sunt optimist ca terasele se vor redeschide de la 1 iunie (VIDEO)

Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, a respins categoric informatia aparuta recent in spatiul public, potrivit careia Romania a refuzat sa ia parte la o intelegere cu.

Ministrul Economiei: Romania nu s-a opus semnarii unui protocol cu Grecia, Serbia si Bulgaria

Ministrul Economiei Virgil Popescu a transmis, miercuri, ca Romania nu s-a opus semnarii unui protocol cu Grecia, Serbia si Bulgaria, pentru libera circulatie a turistilor intre aceste tari.

Ministrul Economiei, dupa decizia din Grecia si Bulgaria: Trebuie sa ne concentram pe turismul romanesc

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a participat, astazi, alaturi de premierul Ludovic Orban si alti membrii ai Guvernului, la o videoconferinta pe tema liberei circulatii intre turistii din Romania, Grecia, Bulgaria si Serbia.

De ce Romania nu a ajuns la acord pentru vacante cu Greciasi Bulgaria. Ministrul Economiei: Cred ca cetatenii romani vor prefera in acest an turismul romanesc

Ministrul Economiei Virgil Popescu a declarat marti ca Romania nu a ajuns la un acord cu Grecia, Bulgaria si Serbia pentru a permite libera circulatie deoarece are o pozitie speciala. El a precizat ca trebuie sa ne concentram pe turismul romanesc, considerand ca cetatenii romani il vor prefera in acest an.

Ministrul Muncii, noi precizari despre situatia muncitorilor sezonieri romani din Germania. Violeta Alexandru: Am gasit o disponibilitate totala din partea autoritatilor germane (VIDEO)

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a plecat in Germania sa verifice in teren realitatea cu care se confrunta muncitorii sezonieri romani cativa dintre ei chiar au fost protagonistii unui protest, vineri.

Ministrul Muncii a discutat cu oficiali din Germania despre probleme cu care se confrunta romanii care muncesc in aceasta tara

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a discutat, in prima zi a vizitei de lucru pe care o face in Germania, cu oficiali germani despre problemele cu care se confrunta muncitorii romani din aceasta tara.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,241 seconds )