Libnet.ro
UNICEF

10:45

Fashion Days Black Friday. Reducerile se infierbanta pana la 90%

Antena3 Antena3,
Fashion Days Black Friday. Reducerile se infierbanta pana la 90%

Fashion Days Black Friday. Magazinul online fashiondays. ro da startul campaniei de Black Friday 2018 inca din seara zilei de joi, 15 noiembrie. continuă pe Antena3

Fashion Days Black Friday. Am aflat primele 6 oferte la incaltaminte

Fashion Days Black Friday. A mai ramas extrem de putin timp pana cand magazinul online fashiondays. ro va incepe campania de Vinerea Neagra 2018.

Fashion Days Black Friday. 12 piese cu preturi ce au luat-o la vale

Fashion Days Black Friday 2018. Magazinul online fashiondays. ro a anuntat deja catalogul online care contine o serie de produse pe care romanii le vor putea cumpara la preturi mult reduse incepand din aceasta seara.

Masini la jumatate de pret de Black Friday. Reducerile ajung si la 20.000 euro. Care sunt superofertele

Campania din acest an atinge cifre record: peste 300 de oferte de la dealerii parteneri Autovit. ro,reduceri de pana la 50% pentru autoturisme, camioane si utilaje grele. Ca valoare, vor exista masini si cu 20. 000 euro mai ieftine decat in mod obisnuit.

A inceput Black Friday la Fashion Days! 36 de ore de reduceri neintrerupte

Fashion Days Black Friday a inceput pe siteul fashiondays. ro la putin timp dupa ora 19. De acum incolo, iubitorii de fashion din Romania se pot bucura de 36 de ore de reduceri neintrerupte.

Black Friday 2018: F64 are n oferta 1.500 de produse si promite reduceri de pna la 80%

F64, cel mai cunoscut retailer de echipamente si accesorii foto-video din Romania, anunta ca va avea 1. 500 de produse in oferta din campania Black Friday, reducerile maxime fiind de 80%. Categoriile de echipamente incluse in campania speciala de Black Friday de anul acesta sunt aparatele foto-video DSLR si mirrorless, diverse camere video, obiectivele DSLR si mirrorless, dronele si camerele de actiune si diversele tipuri de echipamente.

Black Friday la Bonami, extins pana de Craciun. Ce reduceri ofera compania de mobila si decoratiuni

Anul acesta, luna noiembrie vine cu doua evenimente Black Friday la Bonami. Dupa experienta pozitiva de anul trecut, cand a existat o campanie speciala pentru piata romaneasca, in weekend-ul 17-19 noiembrie, anul acesta toate tarile unde magazinul online este prezent vor beneficia de reduceri importante in doua finaluri de saptamana consecutive, respectiv 16-18 si 23-25 noiembrie.

Black Friday cu reduceri de pana la 90%. Ce mai promite Fashion Days

Fashion Days incepe anul acesta Black Friday mai devreme, pe 15 noiembrie. O sa ai acces la reduceri prin aplicatie. Reducerile vor varia, dar cele mai mari vor ajunge pana la 90%. Daca ai.

BLACK FRIDAY 2018 REDUCERI FASHION DAYS. Cele mai bune reduceri de BLACK FRIDAY la Fashion Days

BLACK FRIDAY 2018 REDUCERI FASHION DAYS Mai mult de jumatate dintre romani planuiesc sa cumpere cel putin un produs in weekend-ul reducerilor, Black Friday, iar oferta comerciantilor merge de la vacante la un eur.

BLACK FRIDAY 2018 lai FASHION DAYS. Preturi incredibile la mii de produse. Cat costa o pereche de blugi, un tricou de firma

BLACK FRIDAY 2018 lai FASHION DAYS. Peste jumatate dintre romanii 51%) cu varste intre 18 si 65 de ani planuiesc sa cumpere cel putin un produs cu ocazia Black Friday, in timp ce noua din zece persoane.

Black Friday 2018: Fashion Days spune ca va avea 1,5 milioane de articole vestimentare n oferta si totul va dura 36 de ore

Fashion Days, unul dintre cei mai mari retaileri online de pe piata locala, anunta ca Black Friday va incepe joi seara si va tine 36 de ore, stocul promis fiind cu 50% mai mare decat anul trecut. Compania spune ca va avea in oferta geci cu discount de peste 80% si ceasuri cu reducere de 60%.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )