Libnet.ro
UNICEF

10:00

FOTO VIDEO Primul tren cu hidrogen din lume a inceput sa circule de luni in Germania

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Primul tren cu hidrogen din lume a inceput sa circule de luni in Germania

Germania a lansat luni primul tren de pasageri alimentat cu hidrogen din lume, lucru care semnaleaza startul unei potentiale inlocuiri a trenurilor diesel poluante cu o tehnologie mai ieftina, dar mai ecologica, scrie The Guardian. continuă pe Adevărul

Primul tren pe baza de hidrogen din lume a intrat n circulatie n Germania

Cei care calatoresc in mod regulat cu trenul vor avea oportunitatea de a testa primul tren pe baza de hidrogen din lume, achizitionat de Germania in incercarea de a reduce cat mai mult folosirea traditionalelor motoare diesel. in loc de fum, trenul pe baza de hidrogen produce doar apa, transmiteDW.

Germania: A intrat in circulatie primul tren pe baza de hidrogen din lume

In incercarea de a reduce cat mai mult folosirea traditionalelor motoare diesel, Germania a achizitionat si a pus in circulatie primul tren pe baza de hidrogen din lume, care ,in loc de fum, produce doar.

VIDEO Un munte de prostie. Cum si bat joc autoritatile de unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din lume

Transalpina este drumul situat la cea mai mare altitudine din Romania si unul dintre cele mai spectaculoase din lume. Nu este insa finalizat, pentru ca patronul firmei care l-a construit a fost arestat acum 6 ani.

Dieta de 8 ore: slabeste 4 kilograme cu cea mai scurta dieta din lume!

Aceasta reteta de 8 ore este numita si cea mai scurta dieta din lume. Este extrem de eficienta iar rezultatele sale se vad imediat. La prima vedere pare simplu, insa exista cateva reguli pe care trebuie.

FOTO VIDEO Sectorul 3, ingropat in gunoaie dupa ce Primaria a preluat activitatea de salubrizare. Negoita, numit de internauti Gunoita

Sectorul 3 al Capitalei a ajuns ingropat in gunoaie, la numai cateva zile dupa ce compania Rosal a anuntat ca isi incheie contractul cu Primaria, ca urmare a deciziei acesteia din urma de a infiinta propria directie de salubrizare. Pe langa numeroasele poze de pe retelele de socializare cu cosuri de gunoi care nu mai fac fata mizeriei, au aparut si glume la adresa primarului Robert Negoita, pe care oamenii il numesc acum Gunoita.

FOTO VIDEO Urmarile taifunului Mangkhut: O alunecare de teren a ingropat aproape 100 de oameni in Filipine

Se crede ca aproape 100 de oameni au murit dupa o alunecare de teren cauzata de taifunul Mangkhut, intr-un mic oras minier din Filipine. Numeroase locuinte si o capela in care oamenii se adaposteau au fost ingropate sub pamant.

FOTO VIDEO Secretul celui mai gustos bulz, dezvaluit la Ravasitul Oilor, in Runcu

Cea mai veche traditie in organizarea targului anual de ravasitul oilor are loc in comuna Runcu, din judetul Dambovita. Ciobanii se intalnesc in a treia saptamana din luna septembrie la evenimentul care mai este numic si transhumanta.

FOTO VIDEO Siguranta rutiera promovata prin curse de biciclete, simulatoare si un circuit digital de masini

Si in acest an, evenimentul cu traditie organizat de catre compania Michelin i-a mobilizat pe zalauani, care au avut din nou ocazia sa se bucure de surprizele ce le-au fost pregatite.

FOTO VIDEO Incendiu la acoperisul unui bloc din Focsani; locatarii s-au autoevacuat si nu s-au inregistrat victime

Un incendiu a izbucnit, sambata, la acoperisul unui bloc din municipiul Focsani, judetul Vrancea, iar pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale. Locatarii s-au autoevacuat si nu s-au inregistrat victime.

Tragedie in munti: O tanara a murit dupa ce a cazut intr-o prapastie in masivul Piatra Craiului (FOTO, VIDEO)

Dragostea pentru munte i-a adus sfarsitul. O tanara de 28 de ani a murit dupa ce a cazut aproape 50 de metri intr-o rapa din masivul Piatra Craiului. Desi excursiile montane nu mai aveau niciun secret pentru.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )