Libnet.ro
UNICEF

13:45

SEPTEMBRIE FINANCIAR COVID 19 la doctorat, BVB promovata, educatia repetenta, PSD exmatriculat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SEPTEMBRIE FINANCIAR COVID 19 la doctorat, BVB promovata, educatia repetenta, PSD exmatriculat

Luna septembrie va ramane marcata pe scena politica de alegerile locale din data de 27, iar in domeniul economico-financiar de faptul ca piata de capital a trecut de la statutul de piata de frontiera la cel de piata emergenta secundara. continuă pe Ziarul Bursa

Regina Angliei, afectata financiar de COVID-19. Cine va suporta pierderea de 25 de milioane de dolari de la Palat?

Expertii financiari au tras o concluzie usturatoare in ceea ce priveste situatia materiala a monarhiei britanice noul coronavirus a facut ravagii la Palat, creand o pierdere de 25 de milioane de dolari pe urmatorii trei ani.

Restrictii noi din cauza covid-19! Se intampla de maine: ce nu mai avem voie sa facem

Luni, Directia de Sanatate Publica Bucuresti a propus o serie de noi restrictii Comitetului Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta. Toate aceste masuri sunt propuse de DSP, in contextul in care rata de incidenta cumulata, calculata la 14 zile, in Capitala este de 1,86 si pentru a stopa raspandirea COVID-19. Restrictii noi din cauza COVID-19 .

Nicusor Dan: Am facut testul COVID-19 si am decis sa ma autoizolez pana la aflarea rezultatului

Primarul ales al Capitalei Nicusor Dan a anuntat ca a efectuat testul COVID-19 si a decis sa se autoizoleze pana la aflarea rezultatului. Dan a fost prezent duminica seara la Romania Tv alaturi de premierul Ludovic Orban, care la randul sau este in autoizolare pana ii vine rezultatul testului COVID. Seful Executivului a participat marti la emisiunea lui Silviu Manastire de la postul B1 Tv, moderator care este infectat cu noul virus.

Focar de COVID-19 la un centru de recuperare din judetul Neamt. Peste 150 de persoane, infectate

A aparut un nou focar in judetul Neamt. 186 de cazuri de Covid-19 au fost depistate la Centrul pentru Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica din Razboieni,a precizat prefectul George Lazar. Se.

FMI: Investitiile publice ar trebui sa joace un rol central in revenirea economiilor din criza Covid-19

Expertii de la Fondul Monetar International FMI) atrag atentia asupra crizei financiare provocata de epidemia de Covid-19, care s eva resimti din ce in ce mai acut. Acestia spun ca Investitiile publice vor fi.

Aproape 190 de cazuri de COVID-19 la un centru de neuropsihiatrie din Neamt

Aproape 190 de pacienti si angajati ai Centrului pentru recuperare si reabilitare neuropsihiatrica din Razboieni, judetul Neamt, au fost confirmati cu COVID-19, potrivit prefectului judetului, George Lazar, citat de Agerpres.

Nicusor Dan, test negativ pentru COVID-19. Voi mai ramane in izolare pana vineri

Nicusor Dan a anuntat, pe Facebook, ca rezultatul testului pentru COVID-19 este negativ, insa va ramane in izolare pana vineri inclusiv.

562 de cazuri noi de COVID-19 in Capitala. Iasi, singurul judet cu peste 100 de imbolnaviri nou depistate. Cum arata situatia la nivel national

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, luni, 1. 591 de cazuri noi de COVID-19 depistate la nivel national. Potrivit autoritatilor, Capitala a contabilizat 562 de imbolnaviri nou confirmate. Din acest punct de.

Doliu in lumea modei! Creatorul japonez Kenzo Takada a murit de Covid-19 la 81 de ani

Doliu in lumea modei! Creatorul de moda japonez Kenzo Takada s-a stins din viata la varsta de 81 de ani din cauza Covid -19, a anuntat un purtator de cuvant. Kenzo Takada s-a stins din viata duminica, 4.

Donald Trump, bolnav de Covid-19: Presedintele SUA ar putea iesi din spital luni (medic)

Starea de sanatate a presedintelui american Donald Trump, diagnosticat cu Covid-19, continua sa se amelioreze si ar putea iesi din spital de luni, a informat duminica echipa de medici care il ingrijeste pe liderul de la Casa Alba, transmite AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2754 seconds )