Libnet.ro
UNICEF

13:45

Citu: CFR Calatori a bugetat o pierdere de 367 milioane de lei, in acest an, pentru ca a acordat gratuitate studentilor

Adevărul Adevărul,
Citu: CFR Calatori a bugetat o pierdere de 367 milioane de lei, in acest an, pentru ca a acordat gratuitate studentilor

Senatorul PNL Florin Citu sustine ca CFR Calatori a bugetat pentru anul 2018 o pierdere de 367 milioane de lei, pentru ca a acordat gratuitate pentru studenti. continuă pe Adevărul

STUDENTII pun CFR Calatori PE BUTUCI: 320 de milioane de lei PIERDERI iN 12 LUNI - Hotia si prostia guvernantilor platita din buzunarele romanilor

Acordarea de gratuitate studentilor a adus CFR Calatori pierderi enorme. PSD a acordat, prin programul de guvernare, o serie de subventii pe care economia tarii nu le poate suporta. Nu mai putin de 320 de.

Avertismentul ministrului Transporturilor: CFR Calatori nu va avea vagoane suficiente pentru a satisface nevoia de trafic din aceasta vara

Compania nationala de transport al calatorilor CFR Calatori va traversa foarte greu aceasta vara, deoarece nu va avea vagoane suficiente pentru a satisface nevoia de trafic, mai ales pentru litoral, a declarat ministrul Transporturilor, Lucian Sova, pentru Agerpres.

DWF, agentie SEO, afaceri de 2,4 milioane lei in primul semestru

DWF, una dintre cele mai importante agentii specializate in optimizare SEO de pe piata locala, a incheiat primul semestru al anului in curs cu o cifra de afaceri de 2,4 milioane lei, in crestere cu 60% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Oil Terminal primeste 31,5 milioane lei de la Petrom

Sorin Ciutureanu ramane la conducerea transportatorului de produse petroliere pentru inca patru ani Operatorul de transport si depozitare a produselor petroliere Oil Terminal OIL) a incheiat un contract in valoare de 31,5 milioane lei, fara TVA, cu OMV Petrom SNP) pentru transportul titeiului, in perioada 1 iulie 2018 - 30 iunie 2019, informeaza compania printr-o notificare publicata pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Boza, Complexul Energetic Oltenia: Platim prea mult pe certificatele de CO2, circa 950 milioane lei in acest an

Complexul Energetic Oltenia, unul din cei mai mari producatori de energie din tara, plateste in acest an 950 milioane lei pentru certificatele de emisii de dioxid de carbon, adica un sfert din afacerile companiei, a declarat, pentru News. ro, directorul general al societatii, Sorin Boza. Acesta spune ca suma este mult prea mare, in conditiile in care CE Oltenia nu polueaza, iar cu suma respectiva se pot face investitii.

Liderul studentilor: Pierderile CFR nu sunt cauzate de gratuitatile pentru studenti; acestea sunt decontate de Ministerul Transporturilor catre operatorii de transport

Pierderile pe care le inregistreaza CFR Calatori nu sunt cauzate de gratuitatile acordate studentilor, ci mai degraba de cresterea salariilor in domeniul public, spune Marius Deaconu, presedintele Aliantei Organizatiilor Studentesti. Liderul studentilor ii raspunde astfel senatorului liberal Florin Citu, care a sustinut ca CFR a bugetat pentru 2018 o pierdere de 367 de milioane de lei dupa ce guvernantii au decis sa ofere gratuitate pentru studenti.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )