Libnet.ro
UNICEF

13:15

Platforma de recrutare pentru studenti si companii, lansata in universitatile din Romania

Hotnews Hotnews,
 Platforma de recrutare pentru studenti si companii, lansata in universitatile din Romania

Platforma de recrutare SmartDreamers, in parteneriat cu cateva universitati din intreaga tara, a lansat o aplicatie prin care studentii sa isi gaseasca mai usor un internship in timpul facultatii si un loc de munca la terminarea studiilor. Iata care sunt primele institutii de invatamant care pun la dispozitie aceasta platforma. continuă pe Hotnews

Universitatile au platforma de recrutare pentru studenti si companii

Universitatile din Romania dispun de o aplicatie proprie de recrutare, pe care studentii isi pot gasi mai usor joburi si internship-uri, iar companiile pot posta gratuit anunturi de locuri de munca. Aplicatia de recrutare a fost dezvoltata de catre.

Cimpeanu: Pentru aplicarea noii legi a salarizarii, finantarea de baza la universitatile din Romania, in 2018, trebuie sa creasca la 3,9 miliarde lei

Presedintele Consiliului National al Rectorilor CNR), Sorin Cimpeanu, a declarat duminica, la Craiova, ca pentru aplicarea noii legi a salarizarii, finantarea de baza la universitatile din Romania, in 2018, trebuie sa creasca de la 2,7 miliarde lei la 3,9 miliarde lei, relateaza Agerpres.

Guvernul spaniol a adoptat un decret pentru inlesnirea mutarii sediilor companiilor din Catalonia

Guvernul spaniol a aprobat, vineri, un decret in baza caruia companiile vor putea decide sa-si schimbe sediul social fara aprobarea adunarii generale a actionarilor, decizie luata pentru a inlesni mutarea din Catalonia a companiilor care doresc sa-si transfere sediul din aceasta provincie care manifesta intentii secesioniste, transmite agentia EFE, conform Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )