Libnet.ro
UNICEF

13:45

Aurul, la cel mai ridicat nivel din ultimii sapte ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Aurul, la cel mai ridicat nivel din ultimii sapte ani

Cotatia aurului a urcat luni la cel mai ridicat nivel din ultimii sapte ani, iar uncia de paladiu a atins un nivel record de peste 2. 000 de dolari, pe masura ce investitorii s-au indreptat spre protectia oferita de metalul galben, pe fondul escaladarii tensiunilor dintre SUA si Iran, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Pretul aurului a explodat, pe fondul tensiunilor SUA-Iran. Este cel mai ridicat nivel din ultimii sapte ani

Cotatia aurului a urcat luni la cel mai ridicat nivel din ultimii sapte ani, iar uncia de paladiu a atins un nivel record de peste 2. 000 de dolari, pe masura ce investitorii s-au indreptat spre protectia oferita de metalul galben, pe fondul escaladarii tensiunilor dintre SUA si Iran.

Pretul aurului, la cel mai mare nivel din ultimii 20 ani. Ce arata datele Bancii Nationale

Pretul aurului a ajuns, luni 6 ianuarie), la cel mai mare curs inregistrat in ultimii 20 de ani cel putin, se arata in datele Bancii Nationale ale Romaniei BNR). Mai exact, pretul aurului a urcat pana.

Cei doi satmareni care au plecat cu Duster-ul in Siberia au ajuns in cel mai rece oras din lume si joi ar trebui sa ajunga la Oimiakon, satul unde au fost -70 de grade Celsius

Attila si Kinga Bertici, satmarenii care au plecat acum aproape o luna cu Duster-ul in Siberia, au ajuns la Yakutsk, cel mai rece oras din lume, iar joi ar trebui sa ajunga la destinatia finala: satul Oimiakon, polul mondial al frigului. Dragilor, dupa 580 de kilometri din orasul Aldan, pe viscol si pe drumuri acoperite cu zapada, am traversat raul Lena, inghetat, 17 kilometri) si am ajuns cu bine in cel mai friguros oras din lume: Yakutsk! NEO rezista cu brio!, a scris Attila Bertici pe Facebook.

HOROSCOP. De ce minciuni de folosesc cel mai des nativii din zodiac

Fiecare nativ din zoiac are anumite secrete sau lucruri pe care vor sa le tina departe de ochii curiosilor. Vezi mai jos cu ce ar putea minti cel mai des zodiile: .

Claudiu Keseru, cel mai bun strain din Bulgaria

Internationalul roman Claudiu Keseru a fost declarat cel mai valoros jucator strain din campionatul Bulgariei.

Fiica ei traia cel mai frumos moment din viata ei, asa ca s-a repezit la telefon sa filmeze totul. Ulterior, cand s-a uitat pe imagini s-a luat cu mainile de cap! Ce a surprins, de fapt, femeia

Susan Griego ar fi trebuit sa filmeze momentul in care fiica ei traia cele mai frumoase clipe din viata ei de pana atunci, insa lucrurile au luat rapid o directie neasteptata din cauza. neatentiei.

Vine URGIA peste ROMANIA! Va fi CEA MAI GREA IARNA din ultimii 30 DE ANI! E stare de ALERTA

Mai sunt doar cateva ore pana intram in noul an. in caz ca aveti planuri mari pentru aceasta seara, trebuie neaparat sa tineti cont de conditiile meteo. Meteorologii au analizat si au oferit o prognoza.

Care este cel mai vizitat muzeu din lume si la ce cifra de vizitatori a ajuns

Muzeul Luvru din Paris a atras si in 2019 un numar mare de vizitatori, 9,6 milioane, in ciuda lucrarilor de renovare. Cel mai vizitat muzeu din lume se pregateste sa puna in vanzare 20. 000 de bilete pentru expozitia Leonardo da Vinci.

VIDEO Primul single din ultimii cinci ani lansat de Justin Bieber

Justin Bieber a lansat vineri un nou single solo, primul din ultimii cinci ani, fiind vorba despre o piesa cu influente RnB intitulata Yummy, informeaza Press Association.

Globurile de Aur 2020: Russell Crowe, desemnat cel mai bun actor intr-o miniserie TV Olivia Colman, cea mai buna actrita intr-un serial drama

Actorul neozeelandez Russell Crowe a primit premiul Globul de Aur pentru cel mai bun rol principal intr-o miniserie intr-un film TV, cel din The Loudest Voice, la cea de-a 77-a editie a galei, care are loc duminica noapte, la Los Angeles, potrivit Mediafax. Ramy Youssef a primit Globul de Aur pentru cel mai bun actor intr-un serial de comedie, pentru rolul din Rami. Quentin Tarantino a castigat la sectiunea cel mai bun scenariu.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )