Libnet.ro
UNICEF

22:45

Care este cel mai bine vanduta masina sedan din SUA

Adevărul Adevărul,
Care este cel mai bine vanduta masina sedan din SUA

In ciuda pierderilor financiare ale companiei Tesla, Tesla Model 3 ramane cea mai bine vanduta masina sedan din SUA la momentul actual. Cele mai recente estimari releva faptul ca Tesla a reusit sa vanda 13. 500 de astfel de autovehicule, adica echivalentul vanzarilor urmatorilor trei comeptitori adunate. continuă pe Adevărul

Care este cea mai bine vanduta masina sedan din SUA

In ciuda pierderilor financiare ale companiei Tesla, Tesla Model 3 ramane cea mai bine vanduta masina sedan din SUA la momentul actual. Cele mai recente estimari releva faptul ca Tesla a reusit sa vanda 13. 500 de astfel de autovehicule, adica echivalentul vanzarilor urmatorilor trei comeptitori adunate.

Fifor: CEx a demonstrat ca PSD este cel mai puternic si cel mai democratic partid din Romnia

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, sustine ca sedinta conducerii PSD dela Neptun ar fi demonstrat ca partidul este cel mai puternic si mai democratic din Romania, in pofida adversarilor care urmaresc sa provoace schisme sau ruperi ale PSD.

Fifor: Sedinta CEx a demonstrat ca PSD este cel mai democratic partid din Romania

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, sustine ca sedinta conducerii PSD de sambata a demonstrat ca partidul este cel mai puternic si mai democratic din Romania si ca eventualele diferente de opinie nu reprezinta fragmentari sau ruperi ale formatiunii.

Este cel mai periculos aliment. Toti l-am consumat pana acum ca fiind sanatos

Untul de cocos este otrava curata, sustine directorul Institutului de profilaxie si epidemiologie a afectiunilor oncologice a Universitatii din Freiburg, Karin Michels, profesor la Harvard. Dr Karin Michels spune.

Claudiu Manda: PSD este cel mai democratic partid din Romania

Senatorul PSD Claudiu Manda afirma ca in urma sedintei Comitetului Executiv National de la Neptun s-a demonstat ca PSD este un partid democratic, unde libertatea de exprimare a membrilor este un drept.

Sony HX99 este cel mai important upgrade pentru camera de la smartphone

Vor mai trece cateva zile pana cand vom atrage atentia asupra tuturor gadgeturilor interesante lansate la IFA 2018, iar lista respectiva include si doua camere compacte de origine japoneza:.

Claudiu Manda, dezvaluiri dupa audierea fostului director SRI: Care este relatia dintre George Maior si Horia Georgescu (VIDEO)

Fostul director al SRI, in prezent - ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, a dat explicatii mai bine de patru ore in Comisia pentru controlul SRI. Alesii au vrut detalii despre protocoalele incheiate intre.

Cel mai trist gadget cu sigla Polaroid e un laptop

Unele dintre cele mai importante branduri din ultimele decenii sunt abuzate de chinezii prin atasarea lor pe o varietate foarte mare de gadgeturi. Cel mai recent exemplu este un laptop Polaroid. Polaroid si Kodak sunt doar doua exemple de companii care au dat tonul in materie de instrumente fotografice, pentru a da faliment in ultimul [].

Acesta e telefonul cu cel mai bun ecran, daca tii cont de parerea altora

La scurt timp dupa lansarea noului smartphone de top Sony Xperia XZ3, cei de la Sony au comandat un studiu independent din partea Strategy Analytics pentru a afla telefonul cu cel mai bun ecran. Cei de la Strategy Analytics au realizat in urma cu cateva zile un studiu independent pentru a afla care este telefonul [].

Mihai Fifor: PSD este cel mai democratic partid din Romania

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, vicepresedinte PSD, sustine ca Comitetul Executiv National a demonstrat inca o data ca Partidul Social Democrat este nu doar cel mai puternic, ci si cel mai democratic partid din Romania, in care diferentele de opinie sunt respectate si ascultate, iar deciziile importante se iau impreuna.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )