Libnet.ro
UNICEF

00:07

Care sunt cele mai valoroase 100 de companii din lume

Adevărul Adevărul,
Care sunt cele mai valoroase 100 de companii din lume

Valoarea totala de piata a celor mai mari 100 de companii globale a crescut cu 15% comparativ cu anul trecut si a ajuns la 20. 000 de miliarde de dolari. Top 10 al celor mai valoroase companii include 8 companii din SUA si doua din China, in timp ce Top 10 de anul trecut era compus doar din companii americane. continuă pe Adevărul

Vaslui, Teleorman si Mehedinti sunt cele mai sarace judete. Daca nu s-ar da ajutoare sociale si pensii, jumatate din tara ar fi n saracie

Datele oficiale atat europene cat si nationale dovedesc, in fiecare an, ca nu se fac pasi mari in directia estomparii saraciei. Ultimele cifre disponibile sunt din 2017, dar fac referire la anul 2016, iar acestea demonstreaza ca, daca statul nu plati asistatii sociali si pensionarii, jumatate din populatie ar fi in risc de saracie si excluziune sociala. Sunt unele judete care se afla intr-o situatie critica.

Aproape 10.000 de liceeni s-au inscris in primele zile ale admiterii la UBB. Care sunt cele mai cautate facultati

Reprezentantii UBB spun ca in primele zile ale admiterii si-au depus dosarele mii de tineri. Acestia pot opta intre cele 244 de programe de licenta.

FOTOGALERIE Locomotive sofisticate si trenuri blindate - Cum arata unul dintre cele mai frumoase muzee feroviare din Europa Centrala

Locomotive cu design spectaculos, vagoane blindate, un urias plug de zapada si zeci de machete care acopera peste 150 de ani istorie feroviara. Un muzeu din Varsovia care la prima vedere ar parea modest, dovedeste ca poate fi extrem de amuzant, iar in articol puteti vedea de ce merita nota mare un muzeu care nu mizeaza pe tehnologie, ci pe relaxare si libertatea de a explora.

FOTO Cele mai tentante plaje exotice din lume. Cea mai apropiata de Romania se afla in Portugalia

In plin sezon estival, atunci cand vacantele ne trag cu ochiul, toate drumurile par sa duca spre plaja, acolo unde mangaierea calda a soarelului si imbratisarea apei de azur constituie, probabil, cel mai ravnit premiu dupa luni de munca.

Incepe lupta cu inflatia: Ce rate de dobanda au cele mai importante banci centrale din lume

Dupa ce au redus dobanzile in timpul crizei din 2008-2009, pentru a incuraja cresterea consumului, bancile centrale incep sa apese frana stimularii economice si trec la lupta impotriva inflatiei. Rezerva Federala americana este cea care a dat tonul.

Top 100: Cele mai mari companii la nivel global ajung la o valoare de 20.000 miliarde dolari. Clasamentul este condus de IT

Valoarea totala de piata a celor mai mari 100 de companii globale a crescut cu 15% comparativ cu anul trecut si a ajuns la 20. 000 de miliarde de dolari. Top 10 al celor mai valoroase companii include 8 companii din SUA si doua din China, potrivit studiului PwC Global Top 100. Sectorul IT domina clasamentul.

Forbes: topul celebritatilor cu cele mai mari castiguri in decurs de un an. Pe ce locuri se claseaza George Clooney, Messi, Mayweather si Cristiano Ronaldo

George Clooney 57 de ani) este, potrivit clasamentului Celebrity 100 al Forbes, actorul cu cele mai mari castiguri inregistrate in decurs de un an.

Cele mai bizare boli mentale. Afectiunea care-i face pe bolnavi sa se creada morti

Cele mai multe dintre aceste afectiuni sunt rare, iar unele ar putea sa para, cel putin la prima vedere caraghioase, insa lucrurile nu stau deloc asa. Ca orice boli mentale, aceste tulburari sunt luate in serios de medici, iar viata celor care afectati direct, dar si vietile apropiatilor, se pot transforma intr-un adevarat cosmar.

Cele mai bizare boli mintale. Afectiunea care-i face pe bolnavi sa se creada morti

Cele mai multe dintre aceste afectiuni sunt rare, iar unele ar putea sa para, cel putin la prima vedere caraghioase, insa lucrurile nu stau deloc asa. Ca orice boli mintale, aceste tulburari sunt luate in serios de medici, iar viata celor care afectati direct, dar si vietile apropiatilor, se pot transforma intr-un adevarat cosmar.

Cele mai bune bancuri cu betivi. Cum isi cauta masina in parcare un cetatean in stare de ebrietate

Betivii sunt o sursa inepuizabila de glume. Pe seama lor s-a glumit intotdeauna si continua sa se glumeasca. Nici nu e de mirare, avand in vedere ca, la betie, oamenii sunt capabili de cele mai hazlii reactii si sunt dispusi la cele mai amuzante intamplari.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )