Libnet.ro
UNICEF

18:30

Cum l-a ajutat Liviu Dragnea pe Viktor Orban, blocand gazele din Marea Neagra, sa subrezeasca relatia Romaniei cu SUA din Parteneriatul Strategic

Adevărul Adevărul,
Cum l-a ajutat Liviu Dragnea pe Viktor Orban, blocand gazele din Marea Neagra, sa subrezeasca relatia Romaniei cu SUA din Parteneriatul Strategic

Vizita premierului maghiar la Washington a fost prilejul pentru ca Budapesta sa-i dea inca o palma Romaniei, o tara aflata intr-o degringolada institutionala fara precedent. Viktor Orban a atacat la Casa Alba pozitia noastra de pilon al flancului Estic si, profitand de declaratiile anti-occidentale vituperate in campanie de Liviu Dragnea, Orban a pus sub semnul intrebarii si seriozitatea Parteneriatului Strategic dintre Romania si SUA. continuă pe Adevărul

Orban, scrisoare catre seful AEP: incetati de indata boicotarea Referendumului la ordinul unui condamnat penal pentru frauda electorala, Liviu Dragnea!

Liderul PNL Ludovic Orban sustine ca este absolut revoltator si scandalos ca Autoritatea Electorala Permanenta AEP) nu promoveaza public nicio campanie de informare si incurajare a participarii romanilor la referendumul pe Justitie declansat de presedintele Klaus Iohannis. Va solicit sa incetati de indata boicotarea Referendumului, sustine Orban. Presedintele AEP este unul dintre apropiatii lui Liviu Dragnea.

De ce a pus Viktor Orban tunurile pe primarul unui mic orasel din sudul tarii. Adversarul proeuropean al premierului maghiar, bine vazut si de diplomatia americana

In plina campanie pentru alegerile europearlamentare, Fidesz, partidul populist al premierului maghiar Viktor Orban, a pus tunurile pe Peter Marki Zay, primarul unui orasel din sudul Ungariei, care ataca politica iliberala, anti-imigrationista si xenofoba, dar si coroptia guvernamentala.

Viktor Orban a discutat cu Donald Trump problema gazelor din Marea Neagra

Premierul ungar Viktor Orban a declarat astazi ca l-a rugat pe seful statului american Donald Trump sa ajute la demararea productiei de gaze naturale din apele teritoriale romanesti ale Marii Negre, care va fi realizata cu participarea companiei Exxon din SUA, aceasta fiind singura alternativa practica la gazul rusesc, transmite Reuters.

Viktor Orban i-a cerut ajutorul lui Donald Trump pentru gazele din Marea Neagra

Premierul Ungariei Viktor Orban i-a cerut presedintelui american Donald Trump sa ajute la inceperea productiei de gaze naturale in Marea Neagra, pentru a oferi singura alternativa la gazul rusesc, potrivit Reuters.

Viktor Orban i-a cerut lui Donald Trump sa ajute la incheierea unei intelegeri cu Romania in vederea operatiunilor de extractie a gazelor naturale din Marea Neagra

Premierul Ungariei, Viktor Orban, i-a solicitat presedintelui SUA, Donald Trump, sa ajute la incheierea unei intelegeri de cooperare cu Romania pentru initierea, cat mai curand posibil, a operatiunilor de.

Viktor Orban a discutat cu Trump despre achizitionarea unor rachete de aparare si despre productia de gaze naturale

Prim ministrul Ungariei Viktor Orban a anuntat vineri ca a discutat cu presedintele Trump despre achzitionarea unor rachete defensive cu raza medie de actiune, in cadrul intalnirii de luni pe care a avut-o cu acesta, scrie Reuters.

LIVIU DRAGNEA, LA EMISIUNEA VIATA SATULUI: Subventia sa nu mai fie impozitata

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, in emisiunea Viata Satului de la TVR 1 difuzata astazi, mai multe masuri care sa vina in sprijinul fermierilor si al crescatorilor de ovine.

Liviu Dragnea, campanie cu gratar si mamaliga la ceaun. De frica protestelor, nu mai iese in piete: Mergi in centrul orasului daca ai curaj

Liviu Dragnea si-a continuat, sambata, excursiile electorale. in weekendul dinaintea alegerilor, liderul PSD a renuntat la intalnirile cu mii de oameni si a preferat sa continue campania in cadru restrans, la Sibiu, dar in fata camerelor de filmat Romania Tv. Postul de televiziune a realizat un reportaj despre cum face friptura si mamaliga la ceaun [] .

LIVIU DRAGNEA: Nu comentez previziunile nimanui

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, ca actuala guvernare a marit veniturile romanilor pentru ca preturile cresteau oricum si a subliniat ca nu comenteaza prognoza BNR de 4,2% referitoare la inflatia pentru finalul acestui an, afirmand in fiecare an se spune ca o sa fie foarte rau.

LIVIU DRAGNEA: Vreau sa incepem un program pentru peste, in Romania

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, ieri, ca intentioneaza sa demareze, impreuna cu Ministerul Agriculturii, un program pentru peste in Romania, indiferent ce va spune Bruxelles-ul ''.

ştiri din Economie

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )