Libnet.ro
UNICEF

23:00

DUPA ATACURILE DIN IRAK Pretul aurului a trecut de 1.600 de dolariuncie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DUPA ATACURILE DIN IRAK Pretul aurului a trecut de 1.600 de dolariuncie

Maxim istoric pe piata noastra: 218,2474 leigramul de aur Cotatia aurului a trecut ieri, pe piata externa, pragul de 1. 600 de dolari uncia, pentru prima oara in mai bine de sase ani, dupa atacurile lansate de Iran asupra unor tinte americane din Irak, ca raspuns la atacul SUA care l-a ucis saptamana trecuta pe comandantul iranian Qassem Soleimani. continuă pe Ziarul Bursa

Bursa de la Tokyo in cadere si pretul petrolului in crestere, dupa atacurile lansate de Iran

Bursele asiatice inregistrau miercuri scaderi semnificative, victime ale escaladarii tensiunilor dintre Iran si SUA, dupa atacurile ce au implicat 15 rachete lansate de Teheran asupra unor tinte americane din Irak, care au determinat de asemenea o crestere a cotatiei petrolului, transmite AFP.

Pretul aurului, la cel mai mare nivel din ultimii 20 ani. Ce arata datele Bancii Nationale

Pretul aurului a ajuns, luni 6 ianuarie), la cel mai mare curs inregistrat in ultimii 20 de ani cel putin, se arata in datele Bancii Nationale ale Romaniei BNR). Mai exact, pretul aurului a urcat pana.

Pretul aurului a explodat, pe fondul tensiunilor dintre SUA si Iran

Pretul aurului a ajuns luni la noi recorduri istorice in toata lumea, inclusiv in Romania, pe fondul tensiunilor dintre SUA si Iran.

Iranul ameninta SUA cu o razbunare si mai dura, dupa atacurile cu rachete

Un comandant al Garzilor Revolutionare a sustinut ca Iranul se va razbuna si mai dur dupa atacul cu rachete lansat marti noaptea asupra bazelor militare americane din Irak, ca raspuns la uciderea generalului Soliemani, transmite Reuters, citand agentia de presa Tasnim.

CTP il pune la zid pe Donald Trump, dupa atacurile iranienilor. Ce spune jurnalistul despre Al Treilea Razboi Mondial

Jurnalistul CTP a comentat, la Digi 24, declaratiile lui Donald Trump, in contextul atacurilor iranienilor. Cum l-a pus la zid gazetarul si ce spune despre Al Treilea Razboi Mondial? CTP il pune la zid pe Donald Trump, dupa atacurile iranienilor Cristian Tudor Popescu a comentat, la Digi 24, episodul in care Donald Trump s-a adresat .

Canada monitorizeaza situatia din Irak dupa atacul iranian cu rachete

Canada a anuntat ca monitorizeaza situatia din Irak dupa atacul iranian cu rachete, in conditiile in care deja anuntase transferul temporar a 500 de militari din Irak in Kuweit, din motive de securitate.

Teheranul riposteaza dupa ucidere generalului Qasem Soleimani: Baze SUA din Irak, lovite de rachete iraniene (VIDEO)

Mai multe baze americane din Irak au fost tinta unor atacuri cu rachete. Cel putin 13 proiectile au lovit baza aeriana Ain Al-Asad si baza miliara din Erbil, din vestul Irakului. Teheranul a revendicat atacul si a .

Retragerea americana din Irak: unde, cand si cum?

Anuntul dezmintit al unei retrageri a trupelor americane din Irak a starnit confuzie in ceea ce priveste strategia militara a Statelor Unite in aceasta tara. Un singur lucru este sigur, dupa confuzia de luni seara legata de o scrisoare trimisa irakienilor si care apoi a fost prezentata drept un draft: optiunea unei plecari a americanilor, care s-au mai retras si in 2011, dupa opt ani de ocupatie, este pe masa, scrie AFP.

Romania si-a retras militarii din Irak, dupa uciderea generalului iranian, la Bagdad, de catre SUA

Ministerul Apararii Nationale MApN) a anuntat retragerea din Irak a celor 14 militari romani care e.

Klaus Iohannis: Situatia din Irak ne priveste Singura solutie pentru criza este o abordare calma, diplomatica, revenirea la calm in aceasta zona

Situatia din Irak, dupa eliminarea generalului iranian Qassem Soleimani de catre Statele Unite, priveste si Romania, care are foarte multi cetateni romani care traiesc si muncesc in zona Orientului Mijlociu si in Irak, dar si militari in aceasta tara, a declarat marti presedintele Klaus Iohannis, care a facut apel la o abordare calma, diplomatica, o descaladare si revenirea la un calm in aceasta zona.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )