Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fondul Proprietatea: Investitia in reactoarele 3 si 4 de la Cernavoda nu are sens din punct de vedere financiar sub nicio forma Subiectul, extrem de sensibil dupa sanctiunile primite in SUA de chinezii de la CGN

B1 B1,
Fondul Proprietatea: Investitia in reactoarele 3 si 4 de la Cernavoda nu are sens din punct de vedere financiar sub nicio forma Subiectul, extrem de sensibil dupa sanctiunile primite in SUA de chinezii de la CGN

Fondul Proprietatea FP) nu este de acord cu investitiile in reactoarele 3 si 4 de la Cernavoda. continuă pe B1

Meyer (Fondul Proprietatea): Investirea in reactoarele 3 si 4 nu are sens din punct de vedere financiar sub nicio forma

Investitiile in reactoarele 3 si 4 de la Cernavoda nu se justifica financiar, iar subiectul este extrem de sensibil si din punct de vedere politic, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, Johan Meyer, CEO Franklin Templeton Investments si manager de Fond, Fondul Proprietatea, potrivit Agerpres. Investirea in reactoarele 3 si 4 nu are sens din punct de vedere financiar sub nicio forma , a spus Johan Meyer, intrebat despre realizarea reactoarelor 3 si 4 de la Cernavoda.

JOHAN MEYER: Investirea in reactoarele 3 si 4 nu are sens din punct de vedere financiar

Investitiile in reactoarele 3 si 4 de la Cernavoda nu se justifica financiar, iar subiectul este extrem de sensibil si din punct de vedere politic, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, Johan Meyer, CEO Franklin Templeton Investments si manager de Fond, Fondul Proprietatea.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 26 AUGUST - 2 SEPTEMBRIE Fondul Proprietatea - printre performerii bursei

Actiunile Fondul Proprietatea FP), emitentul cu cea mai mare pondere din componenta celor trei indici analizati la aceasta rubrica, au avansat cu 4,14%, in raport cu moneda euro, in intervalul 26 august - 2 septembrie, reprezentand titlurile cu cel mai bun parcurs din cadrul indicilor BET, BET-XT si BET-FI, care au inregistrat aprecieri pe linie, in perioada analizata.

Johan Meyer: Investirea in reactoarele 3 si 4 nu are sens si este un subiect sensibil politic

Managerul Fondului Proprietatea, Johan Meyer, a explicat miercuri, intr-o conferinta de presa, ca n-.

Situatie interesanta la Fondul Proprietatea: Doi candidati au obtinut majoritatea voturilor de membri in board, dar nu a fost ales niciunul. Votul se va relua

Pentru ca la finalul lunii septembrie expira mandatele a doi membri din board-ul Fondului Proprietatea, actionarii au trebuit sa aleaga. Astfel, pentru doua locuri se bateau 3 persoane. Reamintim ca Sorin-Mihai Mandrutescu, presedinte al board-ului, a decis sa nu mai candideze, asta inainte de actiunea Directiei Nationale Anticoruptie. Ulterior, Mindrutescu s-a retras din functia de membru in Comitetul Reprezentantilor Fondului si de presedinte al Comitetului.

IN DATA DE 15 NOIEMBRIE: Fondul Proprietatea convoaca actionarii pentru un nou program de rascumparare

Actionarii Fondului Proprietatea FP) au fost convocati, in data de 15 noiembrie, pentru a aproba cel de-al 11-lea program de rascumparare al Fondului, ce vizeaza achizitia a maximum 800 milioane de actiuni proprii sisau echivalentul acestora in GDR-uri, potrivit convocatorului transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )