Libnet.ro
UNICEF

01:05

Greva soferilor UBER s-a intins in orase din SUA, UK, Australia si alte tari

Hotnews Hotnews,
 Greva soferilor UBER s-a intins in orase din SUA, UK, Australia si alte tari

Soferii de pe aplicatiile de ridehailing precum Uber, Lyft sau Bolt se lupta de ani de zile pentru dreptul de a se sindicaliza si negocia modul in care sunt platiti. Pana acum, au esuat - dar au gasit un alt mod de a obtine aceasta putere. Cu cateva zile inainte ca Uber sa se listeze pe bursa, soferii din cel putin 8 orase din Statele Unite, dar si din alte tari, precum Marea Britanie, Australia si India, protesteaza astazi si doresc sa boicoteze aplicatiile de ridehailing timp de 24 de ore. continuă pe Hotnews

Urban Talks in Bucuresti: Viitorul oraselor dincolo de conceptul de Smart City. O conferinta cu studii de caz cu proiecte de urbanism de succes din orase din Romania si din strainatate

Cea de-a patra editie a conferintei Urban Talks va avea loc pe 10 mai, la POINT Hub in Bucuresti, iar intre 11 si 12 mai va avea loc Hackathon-ul de Inovare Urbana, singurul de acest tip din Romania, unde vor fi cautate solutii concrete la problemele identificate in timpul conferintelor Urban Talks. Speakeri internationali si experti de la Banca Mondiala si din administratiile locale vor dezbate alaturi de participanti si vor prezenta studii de caz cu proiecte de succes din orase din Romania si din strainatate.

Cat costa chiria in cele mai mari orase din Romania

Piata inchirierilor de apartamente s-a mentinut, in primul trimestru al acestui an, la un nivel stabil din punctul de vedere al preturilor solicitate de catre proprietari, arata o analiza realizata de.

Cat costa chiria in cele mai mari orase din Romania

Piata inchirierilor de apartamente s-a mentinut, in primul trimestru al acestui an, la un nivel stabil din punctul de vedere al preturilor solicitate de catre proprietari. Si pe acest segment de piata, la.

Noua elevi impuscati la o scoala din SUA. Unul dintre ei a murit la doar 18 ani

Noua elevi de la o scoala din Denver, Colorado, SUA,au fost impuscati, iar unul dintre ei a murit. Doi alti elevi au fost retinuti, fiind considerati suspecti. Se pare ca cel care si-a.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )