Libnet.ro
UNICEF

08:00

Leul s-a depreciat miercuri cu un ban n fata principalelor monede

Hotnews Hotnews,
 Leul s-a depreciat miercuri cu un ban n fata principalelor monede

Media calculata de BNR pentru tranzactiile efectuate miercuri in piata valutara a fost de 4. 67 lei/euro, 4. 08 lei/dolarul SUA si respectiv 4. 16 lei pentru un franc elvetian, cu un ban mai depreciat fata de marti. Deprecierea vine intr-un complicat context economic, dar reflecta si dezechilibre din piata. Miercuri, Statistica a publicat deficitul din comertul exterior, datele dupa primele 11 luni fiind mai mare cu aproape 20%, depasind 15 miliarde de euro. Miercuri dimineata euro s-a intarit fata de celelalte monede majore, dar a revenit apoi usor in apropierea nivelurilor de deschidere. Analistii din piata au anuntat in repetate randuri ca se asteapta la o depreciere a monedei nationale. continuă pe Hotnews

Cel mai slab leu n raport cu euro. Moneda nationala s-a depreciat miercuri cu un ban n fata principalelor monede

Media calculata de BNR pentru tranzactiile efectuate miercuri in piata valutara a fost de 4. 67 lei/euro, 4. 08 lei/dolarul SUA si respectiv 4. 16 lei pentru un franc elvetian, cu un ban mai depreciat fata de marti. Este cea mai slaba cotatie a leulului in raport cu euro, de la inceputul masuratorilor in 2005 incoace. Deprecierea vine intr-un complicat context economic, dar reflecta si dezechilibre din piata. Miercuri, Statistica a publicat deficitul din comertul exterior, datele dupa primele 11 luni fiind mai mare cu aproape 20%, depasind 15 miliarde de euro. Miercuri dimineata euro s-a intarit fata de celelalte monede majore, dar a revenit apoi usor in apropierea nivelurilor de deschidere. Analistii din piata au anuntat in repetate randuri ca se asteapta la o depreciere a monedei nationale.

Cel mai slab leu n raport cu euro. Moneda nationala s-a depreciat miercuri n fata principalelor monede

Media calculata de BNR pentru tranzactiile efectuate miercuri in piata valutara a fost de 4. 67 lei/euro, 4. 08 lei/dolarul SUA si respectiv 4. 16 lei pentru un franc elvetian, cu un ban mai depreciat fata de marti. Este cea mai slaba cotatie a leulului in raport cu euro, de la inceputul masuratorilor in 2005 incoace. Deprecierea vine intr-un complicat context economic, dar reflecta si dezechilibre din piata. Analistii din piata au anuntat in repetate randuri ca se asteapta la o depreciere a monedei nationale.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2759 seconds )