Libnet.ro
UNICEF

13:00

MACRO NEWSLETTER 5 Februarie 2021

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MACRO NEWSLETTER 5 Februarie 2021

Activitatea in sectorul serviciilor din SUA a inregistrat o expansiune peste asteptari in ianuarie 2021, conform indicilor PMI de la ISM Institute for Supply Management). continuă pe Ziarul Bursa

MACRO NEWSLETTER 3 Februarie 2021

Increderea consumatorilor din SUA a scazut peste asteptari in ianuarie 2021, conform datelor finale ale indicelui publicat de University of Michigan, pana la 79 de puncte, de la 80,7 puncte in luna precedenta. Indicele situatiei curente a scazut pana la 86,7 puncte, la 90 de in luna anterioara, iar indicele asteptarilor pentru urmatoarele 12 luni a scazut pana la 74 de la 74,6 in luna precedenta. Asteptarile inflationiste pentru urmatoarele 12 luni au crescut pana la 3%, de la 2,5% . Sursa: University of Michigan) .

MACRO NEWSLETTER 4 Februarie 2021

Preturile producatorilor industriali din zona euro si-au temperat scaderea anuala si in decembrie 2020, pana la 1,1%, de la 1,9% in luna precedenta, pe fondul unei cresteri lunare peste asteptari, de 0,8%, dupa un avans de 0,4% in luna anterioara.

MACRO NEWSLETTER 2 Februarie 2021

Preturile importurilor din Germania si-au temperat scaderea anuala si in decembrie 2020, pana la 3,4%, de la 3,8% in luna precedenta, pe fondul unei cresteri lunare de 0,6%, dupa un avans de 0,5% in luna anterioara. Preturile energiei importate au scazut cu o rata anuala de 23,9%, in conditiile unei cresteri lunare de 7,1%, pe fondul unei scaderi anuale de 30% a pretului petrolului. Preturile importurilor, exclusiv energia, au scazut cu o rata anuala de 0,7%, in conditiile unei cresteri lunare de 0,1%. Preturile exporturilor si-au mentinut scaderea anuala la 0,6%, pe fondul unei cresteri lunare de 0,1%. Sursa: Destatis) .

Curs BNR, joi, 4 februarie 2021. Ce valori ating, azi, euro si dolarul

Curs BNR, joi, 4 februarie 2021. Astazi BNR emite noul curs de schimb valutar pentru cele mai importante valute. Conform cotatiilor precendente, leul a mai castigat cateva procente in fata lirei sterline si a euro, dar in raport cu dolarul, moneda americana a crescut cu 0. 0049 Lei, fata de ziua precenda, 2 februarie 2021. Ramane .

Horoscop 6 februarie 2021. Zodia care poate pierde bani, atentie la decizii

Horoscop 6 februarie 2021. Ce zodie poate sa piarda bani si de ce trebuie sa fie atenta la decizii. Ce anunta astrologii despre fiecare zodie in parte. Sa nu uitam si de numerele norocoase, iar acestea sunt: 2, 25, 45, 47 si 56, iar culorile norocoase sunt roz, auriu si albastru deschis. Horoscop 6 februarie .

Curs BNR, vineri, 5 februarie 2021. La ce valoare a ajuns euro

Curs BNR, vineri, 5 februarie 2021. Banca Nationala a Romaniei ne propune un nou curs de schimb pentru monedele importante. Ieri leul mai pierdea, inca odata teren in fata mondeleor principale, singura modificare spre bine fiind in raport cu lira sterlina. Ramane sa vedem astazi la ce valoare a ajuns euro, si daca BNR va .

Calendar crestin ortodox, vineri, 5 februarie 2021. Cine a fost Sfanta Mucenita Agata si ce rugaciune e bine sa spui

Data de 5 februarie este marcata in calendarul crestin ortodox de sarbatoarea Sfintei Mucenite Agata. Cine a fost aceasta Sfanta si ce rugaciune trebuie sa-i adresam ei in aceasta zi. Cine a fost Sfanta Mucenita Agata Sfanta Mucenita Agata a ramas in memoria crestinilor pentru viata ei plina de intelepciune. Agata a fost o fecioara .

Prognoza meteo, vineri, 5 februarie 2021. ANM anunta vreme deosebit de calda. Ce temperaturi se vor inregistra

Pentru vineri, 5 februarie, se anunta vreme calda pentru aceasta perioada a anului. Temperaturile vor ajunge pana la 16 grade Celsius in unele regiuni. Ce vreme se anunta vineri, 5 februarie 2021 Vremea se va mentine foarte calda pentru aceasta perioada a anului. Astfel ca, in unele regiuni termometrele vor indica pana la 16 grade .

Cum va arata scoala din 8 februarie 2021. Masurile anuntate pentru elevi

Redeschiderea scolilor in data de 8 februarie a fost decisa marti, intr-o sedinta la Palatul Cotroceni. Marele moment ar urma sa se desfasoare in functie de mai multe scenarii pe baza datelor epidemiologice. Presedintele Klaus Iohannis a anuntat cum va arata punerea in scena. Distanta fizica si masca de protectie vor fi obligatorii in continuare.

Horoscop februarie 2021. Care sunt cele mai norocoase zile, cand e bine sa faci achizitii si sa inchei afaceri

Luna februarie este speciala din punct de vedere astral. in data de 1 februarie Venus a intrat in semnul Varsatorului, unde va sta pana in 25 ale lunii. Tranzitul ne impinge catre schimbari in relatiile noastre, mai multa introspectie, dar si mai mult curaj in ganduri ori in actiuni. Afla care sunt si zilele norocoase .

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )