Libnet.ro
UNICEF

01:05

MACRO NEWSLETTER-10 Ianuarie 2020

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MACRO NEWSLETTER-10 Ianuarie 2020

Creditul de consum din SUA a crescut sub asteptari in noiembrie 2019, cu 12,51 miliarde de dolari, dupa un avans de 18,98 miliarde in luna precedenta, iar cresterea anuala s-a temperat pana la 4,5%, de la 4,7% in luna anterioara. continuă pe Ziarul Bursa

Eclipsa de luna, 10 ianuarie 2020 LIVE. Cum poti sa vezi mai bine acest fenomen astronomic

Romanii se pot delecta in aceasta seara niste imagini deosebite. Azi, 10 ianuarie, va avea loc prima eclipsa de Luna din anul curent. La ce ora trebuie sa te uiti pe cer ca sa o poti vedea? Eclipsa de luna, 10 ianuarie 2020 LIVE Azi, 10 ianuarie, va avea loc prima eclipsa de Luna .

Eclipsa de luna, 10 ianuarie 2020. Se poate vedea din Romania Ce trebuie sa faci

O luna plina care coincide cu o eclipsa lunara penumbrala va aparea pe cer vineri, 10 ianuari. Va fi vizibila pe teritoriul Romaniei. Aceasta va putea fi observata pe tot parcursul desfasurarii. Telespectatorii vor putea urmari evenimentul online prin transmisiuni in direct. Eclipsa de luna, 10 ianuarie 2020 O eclipsa lunara penumbrala este aceea unde .

Rezultate LOTO 6 din 49. Numerele extrase joi, 9 ianuarie 2020 LIVE

Loteria Romana organizeaza din nou trageri speciale pentru romani oferind suplimentar cate 100. 000 de lei de lei la categoria I la Loto 649 pentru fiecare din tragerile Loto 649 din 9, 12, 16 si 19 ianuarie. Rezultatele de joi 9 ianuarie 2020 Loto 649 si Noroc Live Loteria Romana pune din nou la .

Curs valutar BNR, miercuri, 8 ianuarie 2020. Ce schimbari marcheaza euro in raport cu lira sterlina

Banca Nationala a Romaniei emite un nou curs valutar, miercuri, pe 8 ianuarie 2020, in jurul orei 13:00. Persoanele interesate sa cumpere sau sa vanda euro pot afla evolutia din ultimele zile a monedei de circulatie europeana. Totodata, lira sterlina, dar si francul elvetian ar putea marca noi cresteri, la inceput de an. Cursul valutar .

HOROSCOP IANUARIE 2020. Sagetatorii traverseaza o perioada prielnica unor initiative de mare anvergura

Horoscopul Sagetatorului din luna ianuarie 2020 indica invigorarea afirmarii tale in lume, posibilitatea demararii unor proiecte foarte ambitioase, imbunatatirea relatiilor cu familia si a celor sociale, o viata sentimentala centrata pe seriozitate, si una profesionala ajunsa la o rascruce de drumuri.

HOROSCOP IANUARIE 2020. Balantele au agenda incarcata cu o gramada de treburi

Horoscopul Balantei din luna ianuarie 2020 scoate in relief interactiunea fericita, avantajoasa cu cei din jurul tau, o activitate sociala si personala intensa, dezideratul de a elimina piedici ce-ti ingradesc implinirea veritabila a sinelui si optimizarea tonusului fizic si psihic, efluvii creative care iti inlesnesc succese notabile, o viata sentimentala insistand pe realism, si una profesionala imbunatatita de un spirit fin de diplomatie.

HOROSCOP. Zodiac chinezesc ianuarie 2020. Sobolanii au o zi buna pentru vise, Bivolii au parte de pasiune

Zodiacul chinezesc pentru luna IANUARIE 2020 din anul chinezesc guvernat de Mistretul de Pamant, ofera fiecarei zodii chinezesti mesaje intelepte, cu talc si semnificatii folositoare.

HOROSCOP IANUARIE 2020. Creativitatea Leilor va ajunge pana la cer

In horoscopul Leului din luna ianuarie 2020 prevaleaza scoaterea la lumina a comorilor tale launtrice, efluvii creative imbelsugate, pofta de a te bucura deplin de existenta, dezideratul de a-ti intari prestigiul, dezvoltarea legaturilor tale de parteneriat, o viata sentimentala caracterizata de temeritate, senzualitate, profunzime, si una profesionala directionata mai putin spre colaborare.

HOROSCOP IANUARIE 2020. Racii isi extind cunoasterea

Orientarile principale din horoscopul Racului in luna ianuarie 2020 sunt preocuparea fata de sanatate, transformari profunde in legaturi de amicitie, largirea orizonturilor tale inclusiv printr-o calatorie, strafulgerari intuive auspicioase, intaietatea acordata spiritualitatii, o viata amoroasa iesita din rutina cotidiana, si una profesionala guvernata de ambitie si ingeniozitate.

MIHAI VOROPCHIEIVICI anunta runele pentru ianuarie 2020: Vesti cumplite pentru aceste ZODII

Mihai Voropchievici a prezentat in emisiunea din 5 ianuarie de la Adevaruri ascunse runele pentru ianuarie 2020. Rune BERBEC Berbecii au parte de surprize si mare noroc la bani luna.

Curs valutar BNR, marti, 7 ianuarie 2020. Ce se intampla cu euro si dolarul, dupa criza dintre SUA si Iran

Criza Americano-Iraniana poate influenta considerabil , atat cursul valutar, la nivel mondial, cat si instrumentele financiar-bancare. Banca Nationala a Romaniei a emis un nou curs valutar pentru marti, 7 ianuarie. Iata care sunt cotatiile pentru azi si care este evolutia din ultimele zile ale monedelor de circulatiei. Tot aici poti vedea situatia in care se .

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )