Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, despre acordul Romania-SUA pentru construirea reactoarelor 3 si 4 de la Cernavoda: Un termen fezabil este 2030. Capacitatea actuala de producere a energiei se va dubla (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Economiei, Virgil Popescu, despre acordul Romania-SUA pentru construirea reactoarelor 3 si 4 de la Cernavoda: Un termen fezabil este 2030. Capacitatea actuala de producere a energiei se va dubla (VIDEO)

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, si secretarul american pentru Energie au parafat acordul interguvernamental pentru construirea Unitatilor 3 si 4 ale Centralei de la Cernavoda. Romania va folosi expertiza si. continuă pe B1

Ministrul Economie, Virgil Popescu, in vizita in SUA: imi doresc sa dezvoltam parteneriatul strategic pe dimensiunea energetica

Ministrul Economiei Virgil PopescU efectueaza in aceste zile o vizita oficiala in SUA, prilej cu care va avea o intalnire cu secretarul pentru energie al SUA, Dan Brouillette, si cu alti inalti oficiali.

Detalii din acordul cu SUA pentru construirea reactoarelor de la Cernavoda Romania va primi o finantare americana de cel putin 7 miliarde dolari

Romania si SUA au parafat vineri un acord interguvernamental pentru construirea Unitatilor 3 si 4 ale Centralei de la Cernavoda, pentru retehnologizarea Unitatii 1 si pentru cooperare pe diverse paliere in domeniul nuclear civil din Romania. Pe langa acest acord, mai exista un memorandum de intelegere cu EXIM US Banca de Export-Import a SUA) pentru o finantare de 7 miliarde de dolari pentru dezvoltarea proiectelor din domeniul nuclear, dar si alte domenii, a anuntat ministrul economiei Virgil Popescu de la Washington. insa ar mai putea fi implicate si alte institutii financiare. Va fi pastrata tehnologia CANDU 6, proiectul urmand sa fie coordonat de AECom, cu implicarea unui consortiu format din companii din S. A, Romania, Canada si Franta.

Pas urias facut pentru construirea Reactoarelor 3 si 4 de la Cernavoda. Ministrul Economiei a semnat acordul cu americanii

Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de afaceri, a anuntat in aceasta seara semnarea unui important acord cu Secretarul pentru Energie al Statelor Unite ale Americii, in vederea construirii reactoarelor 3 si 4 de la Cernavoda, precum si pentru retehnologizarea Unitatii 1.

Romania si SUA au semnat un acord pentru construirea reactoarelor 3 si 4 de la Cernavoda si pentru retehnologizarea unitatii 1

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, si Secretarul american pentru Energie, Dan Brouillette, au parafat, vineri, un proiect de acord interguvernamental pentru cooperare in extinderea si modernizarea programului de.

Ministrul Economiei, intr-o vizita importanta in SUA Va avea o intalnire cu Secretarul pentru Energie

Virgil Popescu, Ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, se afla in aceste zile intr-o vizita oficiala in Statele Unite ale Americii. Cu aceasta ocazie va avea o intalnire cu Secretarul pentru Energie al SUA, Dan Brouillette, si cu alti inalti oficiali americani. Reamintim ca actualul Guvern intentioneaza sa atraga inclusiv parteneri americani in dezvoltarea proiectului reactoarelor 3 si 4 de la Cernavoda.

Ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri se afla intr-o vizita oficiala in Statele Unite ale Americii

Ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri Virgil Popescu se afla in aceste zile intr-o vizita oficiala in Statele Unite ale Americii, prilej cu care va avea o intalnire cu Secretarul pentru Energie al SUA, Dan Brouillette, si cu alti inalti oficiali americani, conform unui comunicat trimis redactiei.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )