Libnet.ro
UNICEF

08:45

Oficiali SUA spun ca este nevoie urgenta de reglementari pentru criptomonede, care incep sa fie folosite de companii

Adevărul Adevărul,
Oficiali SUA spun ca este nevoie urgenta de reglementari pentru criptomonede, care incep sa fie folosite de companii

Este nevoie urgenta de reglementari clare pentru criptomonede, care incep sa fie folosite de companii precum Tesla, Mastercard si BNY Mellon ca o clasa de active alternative, a declarat Hester Peirce, comisar republican al Comisiei americane pentru bursa si valori mobiliare SEC), transmite Reuters. continuă pe Adevărul

Reprezentanta SEC: E nevoie urgenta de reglementari clare pentru criptomonede

Este nevoie urgenta de reglementari clare pentru criptomonede, care incep sa fie folosite de companii precum Tesla, Mastercard si BNY Mellon ca o clasa de active alternative, a declarat Hester Peirce, comisar republican al Comisiei americane pentru bursa si valori mobiliare SEC), transmite Reuters, citata de News. ro. Peirce a mai spus intr-un interviu ca este prematur sa fie trasa o concluzie referitoare la cresterea actiunilor GameStop si a altor companii, determinata de investitorii mici de pe reteaua Reddit, dar considera ca este minunat ca o noua generatie de investitori poate participa pe piata.

Cine este iubitul Irinei Rimes, pentru care artista s-a mutat in Franta

Irina Rimes s-a indragostit nebuneste de un tanar artist din Franta, tara in care de altfel s-a si mutat pentru a fi aproape de barbatul iubit. Iata cine este iubitul Irinei Rimes.

Oficiali SUA din domeniul sanatatii: Persoanele vaccinate cu doua doze de vaccin pentru Covid-19 nu trebuie sa stea in carantina daca au fost expuse la virus

Persoanele vaccinate cu doua doze de vaccin pentru Covid-19 nu trebuie sa stea in carantina timp de 14 zile dupa expunerea la o persoana infectata cu noul cornavirus, daca sunt raman asimptomatice, recomanda oficiali din sectorul public al sanatatii din Statele Unite, transmite Reuters.

Biden anuleaza procedura de urgenta nationala pentru finantarea zidului la frontiera SUA-Mexic

Joe Biden a declarat Congresului ca a anulat finantarea prin procedura de urgenta nationala a proiectului construirii zidului la frontiera dintre Statele Unite si Mexic, conform Axios. com.

Ministrul Dezvoltarii, Cseke Attila: Anul acesta vrem deja sa pornim constructia de crese in Romania. in fiecare judet este nevoie sa construim crese

Ministrul Dezvoltarii, Cseke Attila, promite demararea, in acest an, a unui program national de construire de crese. Pentru asta, oficialul guvernamental spune ca vor fi schimbate normativele, care sunt in vigoare.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )