Libnet.ro
UNICEF

16:45

Un producator roman cu traditie de peste 100 de ani in industria lemnului exporta 90% din mobilier in Europa si SUA

Adevărul Adevărul,
Un producator roman cu traditie de peste 100 de ani in industria lemnului exporta 90% din mobilier in Europa si SUA

Producatorul roman de mobilier din lemn de stejar, cu fabrica proprie in comuna Pangarati, jud. Neamt, a avut in 2020 o cifra de afaceri de cca 4 mil. euro cumulat pentru grupul de firme Nord Arin), inregistrand o crestere de 53% fata de 2019. continuă pe Adevărul

Peste 100 de milioane de doze de vaccin contra Covid-19, administrate deja in lume. Cum sta Romania in TOPURILE privind rata vaccinarii si numarul total de doze

Peste 100 de milioane de doze de vaccinuri contra Covid-19 au fost deja administrate in lume, potrivit unei centralizari Bloomberg, care subliniaza ca s-a trecut de aceasta borna la doar doua luni dupa ce primele studii clinice au fost supuse analizei autoritatilor de reglementare occidentale.

Doar doua judete au raportat peste 100 de noi cazuri de COVID-19 in ultima zi Topul judetelor dupa noua raportare

Capitala continua sa raporteze cele mai multe cazuri noi de coronavirus - sub 300 -, in timp ce Cluj si Timis sunt singurele doua judete care au raportat peste 100 de noi imbolnaviri. in ultimele 24 de ore, la nivel national au fost facute sub 9. 000 de teste.

Au peste 100 de ani si au invins Coronavirusul. Una dintre supravietuitoare si-a pierdut mama in timpul Gripei Spaniole

Ei sunt supravietuitorii pandemiei la varste la care nimeni nu le-ar fi dat vreo sansa. Una dintre ele este Angelina Friedman foto sus), care traieste in New York, si care a ajuns in stirile americane gratie faptului ca a invins nu o data, ci de doua ori virusul.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )