Libnet.ro
UNICEF

19:45

PwC: India va avea o crestere economica mai mare decat a Germaniei in cativa ani

Adevărul Adevărul,
PwC: India va avea o crestere economica mai mare decat a Germaniei in cativa ani

Economistii PwC previzioneaza ca economia Indiei va creste in cativa ani mai mult decat cea a Germaniei, urmand sa depaseasca si Japonia pana in 2030, devenind astfel a treia economie a lumii, dupa SUA si China. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Australia mobilizeaza 3.000 de militari rezervisti pentru a face fata incendiilor . O suprafata de doua ori mai mare decat Belgia a ars, fauna isi va reveni in zeci de ani

Australia a chemat 3. 000 de rezervisti sa se desfasoare pentru a face fata incendiilor de vegetatie care devasteaza in prezent tara, a anuntat sambata premierul Scott Morrison, o mobilizare fara precedent, noteaza AFP.

Situatie CRITICA in Australia: Trei INCENDII s-au unit si au format unul mai mare decat Manhattan. 3.000 de soldati au fost detasati sa ajute salvatorii

Situatie din ce in ce mai critica in Australia. Trei incendii s-au combinat si au format unul singur, mai mare decat Manhattan. Incendiile s-au unit in cursul noptii in regiunea Omeo din statul Victoria,.

Cea mai mare bursa din India vrea sa se listeze

National Stock Exchange NSE), cea mai mare bursa de valori din India, s-a adresat in mod oficial autoritatii pietei nationale de capital Securities and Exchange Board of India) in vederea lansarii propriei oferte publice initiale, conform livemint. com.

Turismul rural a captat cel mai mare numar de locuri de cazare

000 de turisti si-au petrecut Revelionul 20192020 in tara, cu 2,5% mai mult decat in anul prece.

Studiu: Copiii din orfelinatele romanesti adoptati in Marea Britanie imediat dupa Revolutie au creierul cu aproape 10% mai mic decat cei crescuti in orfelinatele britanice

Copiii crescuti in orfelinatele romanesti si adoptati in Marea Britanie in anii de dupa Revolutie au creierul cu 8,6% mai mic decat copiii crescuti in orfelinatele britanice, arata un studiu realizat dupa ce creierele a 67 de copii romani adoptati au fost scanate, scrie The Guardian. in momentul scanarii, cei 67 de tineri romani la origine, inclusi in studiu, aveau varste cuprinse intre 23 si 28 de ani.

Cat a costat in provincie dezmatul cu artificii din noaptea de Revelion. Spectacolele comandate la Afumati sau Dorohoi, mai scumpe decat la Timisoara

O analiza a achizitiilor de artificii pentru Revelion facute de mai multe orase si comune din Romania arata ca 327 de localitati au cheltuit peste 3 milioane de lei pentru cateva minute de spectacol pirotehnic. Cel mai mult, echivalentul a 20. 000 de euro, a cheltuit Primaria Targu-Jiu. Primaria comunei Afumati a platit pentru artificii mai mult decat Timisoara.

Cand incepe sezonul 3 al serialului Vlad de la PRO TV. Mai repede decat va asteptati!

Serialul Vlad revine cu un nou sezon, pe PRO TV! Sezonul 3 al povestii de razbunare din partea protagonistului interpretat de actorul Adrian Nartea se intoarce cu noi episoade. Telespectatorii vor putea urmari momentele tensionate ale show-ului, care nu au lipsit in mod clar nici in anul 2019. Serialul extrem de indragit de catre public .

Cel mai mare proces pentru viol inregistrat vreodata in Marea Britanie: Un indonezian ar fi violat aproape 200 de barbati pe care ii racola din cluburi de noapte si ii seda

Justitia britanica a condamnat luni la inchisoare pe viata un barbat indonezian descris drept cel mai mare delicvent sexual din Regatul Unit, gasit vinovat pentru violarea a 48 de barbati, conform agentiilor internationale de presa, citate de Agerpres. Politia estimeaza insa ca numarul victimelor sale se ridica la aproape 200, fiind vorba despre barbati pe care ii racola la iesirea din cluburile de noapte, ii ducea acasa si ii seda.

Pretul aurului, la cel mai mare nivel din ultimii 20 ani. Ce arata datele Bancii Nationale

Pretul aurului a ajuns, luni 6 ianuarie), la cel mai mare curs inregistrat in ultimii 20 de ani cel putin, se arata in datele Bancii Nationale ale Romaniei BNR). Mai exact, pretul aurului a urcat pana.

Alerta meteo: vant si ninsori in cea mai mare parte a tarii pana luni seara. Unde intra in vigoare un cod galben

Meteorologii anunta ca, incepand de sambata dupa-amiaza si pana luni seara, in cea mai mare parte a tarii vor fi intensificari ale vantului, precipitatii mixte si ninsori. Pentru zona de munte a fost emisa o atentionare Cod galben de ninsori, chiar viscol la altitudini mai mari de 1. 700 de metri, un alt Cod galben - privind intensificari ale vantului - fiind emis pentru regiunea Moldovei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )