Libnet.ro
UNICEF

01:05

SUA: Amazon introduce plata contactless cu palma

Hotnews Hotnews,
 SUA: Amazon introduce plata contactless cu palma

Utilizarea palmei in locul cardului bancar: Amazon a dezvaluit marti tehnologia biometrica contactless ce permite clientilor sa plateasca in magazin cu o simpla miscare a mainii, informeaza AFP, citata de Agerpres. Serviciul Amazon One va fi disponibil pentru inceput in doua din magazinele de convenienta Amazon Go din Seattle, unde isi are sediul compania. Grupul antreprenorului Jeff Bezos intentioneaza sa adauge tehnologia si celorlalte bacanii din SUA Chicago, San Francisco si New York, pe langa alte puncte de vanzare din Seattle) si sa o vanda catre magazine terte, dar nu a anuntat inca numele unui potential partener. continuă pe Hotnews

Amazon introduce plata contactless cu palma. Cum functioneaza

Utilizarea palmei in locul cardului bancar: Amazon a dezvaluit marti tehnologia biometrica contactless ce permite clientilor sa plateasca in magazin cu o simpla miscare a mainii, informeaza AFP, citat de Agerpres.

Amazon introduce plata contactless cu palma

Utilizarea palmei in locul cardului bancar: Amazon a dezvaluit ieri tehnologia biometrica contactless ce permite clientilor sa plateasca in magazin cu o simpla miscare a mainii, informeaza AFP, conform Agerpres.

Plata contactless cu palma a fost activata. in ce orase se foloseste serviciul deja

Amazon a dezvaluit marti tehnologia biometrica contactless care le permite clientilor sa plateasca in magazin contactless, cu o simpla miscare a mainii, informeaza AFP. Semnatura unica cu palma: plata contactless altfel a fost activata. Orasele in care e disponibila Descrisa de Amazon drept rapida, fiabila si sigura, tehnologia biometrica contactless foloseste algoritmi personalizati pornind de .

Amazon patenteaza plata cu mana, de la distanta: cat de sigura este aceasta

Intr-o perioada in care din ce in ce mai multi oameni au optat pentru platile fara contact, cu cardul, cei de la Amazon sunt de parere ca au o solutie mai buna. Tocmai au introdus plata.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2719 seconds )