Libnet.ro
UNICEF

08:00

Uber se va lista vineri la Bursa din New York. Ce venituri au soferii din SUA

Adevărul Adevărul,
Uber se va lista vineri la Bursa din New York. Ce venituri au soferii din SUA

Uber Technologies Inc va debuta vineri pe Bursa de Valori din SUA, New York Stock Exchange. Aceasta IPO oferta publica initiala) a fost deja numita drept unul dintre cele mai importante evenimente de investitii ale anului, iar analistii se intreaba daca acest debut este viitorul sau, mai degraba, simbolul celei de a doua bule a onlineului. continuă pe Adevărul

Uber se listeaza la Bursa din New York: Asteptarile analistilor si comparatii cu Facebook, Twitter sau Lyft

Uber Technologies Inc isi va face maine debutul pe Bursa de Valori din SUA, New York Stock Exchange. Acest IPO oferta publica initiala) a fost deja numita drept unul dintre cele mai importante evenimente de investitii ale anului, iar analistii se intreaba daca acest debut este viitorul sau, mai degraba, simbolul celei de a doua bule a onlineului. indiferent de opinie, acest eveniment este unul istoric si merita sa aflam cum o simpla idee s-a materializat intr-un gigant la nivel global, arata o analiza a casei de brokeraj XTB.

Uber s-a listat la Bursa din New York. Ce venituri au soferii din SUA

Uber Technologies Inc a debutat vineri pe Bursa de Valori din SUA, New York Stock Exchange. Aceasta IPO oferta publica initiala) a fost deja numita drept unul dintre cele mai importante evenimente de investitii ale anului, iar analistii se intreaba daca acest debut este viitorul sau, mai degraba, simbolul celei de a doua bule a onlineului.

New York Times: Tarile UE traiesc cu mult mai bine decat le permit resursele Terrei - raport

Cele 28 de state ale UE consuma resursele Pamantului mult mai rapid decat pot fi ele reinnoite, si nici una dintre ele nu are politici sustenabile de consum, arata un raport publicat joi, cand liderii UE se intalnesc pentru a discuta prioritatile pe urmatorii cinci ani. Toate tarile UE traiesc mai bine decat le permit resursele planetei noastre. , potrivit New York Times, citat de Rador.

New York Times: Trump a inregistrat pierderi de peste 1 miliard de dolari in perioada 1985-1994

Afacerile lui Donald Trump au inregistrat pierderi de peste 1 miliard de dolari in perioada 1985-1994, potrivit unor documente fiscale obtinute de cotidianul The New York Times, relateaza Mediafax, citand The Associated Press.

Canada: Peste 300 de pisici, salvate dintr-un apartament din North York

Peste 300 de pisici inghesuite intr-un apartamentu din North York au fost descoperite sambata de catre organizatiile pentru salvarea animalelor din Toronto, relateaza National Post. Patrupedele erau intr-o conditie surprinzator de buna, desi unele pareau malnutrite si deshidratate.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2468 seconds )