Libnet.ro
UNICEF

11:45

Mihai Tudose l-a chemat la Guvern pe ministrul de Finante pentru a discuta despre incadrarea in tinta de deficit si combaterea evaziunii (surse)

Hotnews Hotnews,
 Mihai Tudose l-a chemat la Guvern pe ministrul de Finante pentru a discuta despre incadrarea in tinta de deficit si combaterea evaziunii (surse)

Primul-ministru Mihai Tudose l-a convocat, vineri, pe ministrul de Finante, Ionut Misa, la Palatul Victoria, printre subiectele discutate de cei doi fiind mentinerea deficitului bugetar sub 3%, combaterea evaziunii fiscale si intarirea disciplinei financiare, au declarat surse guvernamentale, citate de news. ro. continuă pe Hotnews

Premierul Mihai Tudose, la inceputul sedintei de Guvern: Reglementam sau cream cadrul legislativ pentru exproprieri pentru metroul pana la Otopeni

Premierul Mihai Tudose a anuntat ca in sedinta de joi a Guvernului va fi aprobat actul normativ prin care se creeaza cadrul legislativ pentru exproprieri, in cazul magistralei de metrou M6 spre Otopeni.

Mihai Tudose: Exista perspective concrete de colaborare cu China pentru constructia reactoarelor 3 si 4 de la Cernavoda

Premierul Mihai Tudose a avut, joi, o intalnire cu o delegatie oficiala din China, condusa de liderul Partidulul Comunist Liu Yunshan, unul dintre subiectele discutate fiind reactoarele 3 si 4 de la Cernavoda, despre care prim-ministrul a spun ca exista perspective de colaborare cu partenerii chinezi pentru constructia lor.

Premierul Mihai Tudose: Ministrul Daea, dupa ce a terminat tot ce se putea cu oaia, a ajuns la ambalaj

Premierul Mihai Tudose a remarcat joi ca pe ordinea de zi a sedintei de Guvern se afla si un punct venit de la Ministerul Agriculturii, respectiv un ajutor de minimis pentru lana,.

Mihai Tudose: Taxa de solidaritate nu se introduce deocamdata; simularile inteleg ca nu au iesit foarte fericite

Premierul Mihai Tudose a afirmat marti seara, dupa discutiile avute cu oficialii de la Bruxelles, ca, deocamdata, taxa de solidaritate nu mai este avuta in vedere spre implementare in Romania, in contextul in care simularile realizate de institutiile specializate nu au iesit foarte fericite.

Mihai Tudose i-a solicitat ministrului sanatatii sa stabileasca impreuna cu presa un procedeu prin care romanii sa fie convinsi sa-si vaccineze copiii

Premierul Mihai Tudose i-a solicitat ministrului sanatatii, Florian Tudose, sa stabileasca, cel tarziu saptamana viitoare, impreuna cu presa din Romania, un procedeu prin care sa inteleaga toti romanii ca trebuie vaccinati copiii. Tudose i-a cerut ministrului sa cofirme faptul ca 180. 000 de copii nu sunt vaccinati impotriva rujeolei, iar 80. 000 impotriva poliomielitei. Dupa ce ministrul a confirmat, premierul a spus Nu e bine.

SURSE: Mihai Tudose a bagat in sedinta DOI ministri. Pe CINE si DE CE?

Premierul Mihai Tudose se intalneste miercuri cu vicepremierul Sevil Shhaideh si cu ministrul delegat pentru fonduri europene, Rovana Plumb, pe tema absorbtiei fondurilor europene, au declarat pentru Agerp.

Premierul Mihai Tudose, exclusiv pentru Antena 3: 600.000.000 de euro intra in Romania de la UE

Prim-ministrul Mihai Tudose a vorbit despre ceea ce s-a discutat in cadrulintalnirilorcu oficialii europeni, de laBruxelles. Am stabilit un mecanism de a profita de experien?.

Mihai Tudose, la Bruxelles: Am dat asigurari de stabilitate; tinta de deficit asumata - 3%/ Premierul i-a dat asigurari lui Donald Tusk ca Guvernul nu va modifica legile privind lupta impotriva coruptiei fara consultarea societatii civile

Prim-ministrul Mihai Tudose a afirmat, marti, ca i-a asigurat pe inaltii oficiali europeni de la Bruxelles de stabilitatea Romaniei, precizand ca tinta de deficit asumata este de 3%. Premierul a mai afirmat, in cadrul intrevederii pe care a avut-o cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk, referitor la lupta impotriva coruptiei, ca orice initiativa legislativa se va face dupa consultarea prealabila a tuturor celor implicati, a societatii civile, Ministerul Justitiei fiind insarcinat sa puna in aplicare deciziile Curtii Constitutionale, au declarat pentru News. ro surse oficiale.

Mihai Tudose, despre ambulante: inteleg ca erau pe cand nu s-au zarit, azi le vedem si nu sunt

Premierul Mihai Tudose a parafrazat joi o strofa din poezia La steaua, scrisa de Mihai Eminescu, in momentul in care l-a chestionat pe ministrul Sanatatii despre programul de achizitionare.

Prima vizita oficiala a premierului Mihai Tudose. Victor Negrescu: Romania schimba modul in care va relationa cu Bruxelles

Prim-ministrul Mihai Tudose isi incepe marti vizita la Bruxelles cu o intrevedere cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk. intalnirea lui Mihai Tudose cu Donald Tusk va.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )