Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reactia lui Victor Ponta la avertismentul FMI: Liderii partidelor parlamentare au dreptul sa decida subiectele fundamentale pentru Romania

Antena3 Antena3,
Reactia lui Victor Ponta la avertismentul FMI: Liderii partidelor parlamentare au dreptul sa decida subiectele fundamentale pentru Romania

Liderii partidelor parlamentare au dreptul sa decida asupra subiectelor fundamentale pentru Romania, a afirmat Victor Ponta, ca raspuns la criticile aduse Guvernului de catre FMI, el precizand ca exista un. continuă pe Antena3

Cum se apara Victor Ponta de criticile aduse Guvernului de catre FMI

Victor Ponta a scris, joi, pe Internet o replica la criticile aduse Guvernului de catre FMI. Premierul a transmis ca liderii partidelor parlamentare au dreptul sa decida asupra subiectelor fundamentale pentru Romania si a precizat ca exista un dezacord intre Guvern si FMI, din cauza reducerii TVA si a majorarii salariilor.

Delegatia FMI, BM si CE a ajuns la Palatul Victoria pentru convorbiri cu premierul Victor Ponta

O delegatie a Fondului Monetar International, Bancii Mondiale si Comisiei Europene a ajuns, marti, la Palatul Victoria, pentru a avea convorbiri cu prim-ministrul Victor Ponta, precum si cu alti membri ai Executivului, in baza monitorizarii post-acord.

Dosarul Turceni-Rovinari. Premierul Victor Ponta si Dan Sova, citati la Curtea Suprema pe 6 noiembrie

Premierul Victor Ponta, senatorul Dan Sova si ceilalti inculpati din dosarul Turceni-Rovinari sunt asteptati pe 6 noiembrie la Curtea Suprema, in fata judecatorului de Camera preliminara, pentru eventuale cereri si exceptii pe care vor sa le faca inainte de inceperea judecarii cauzei.

Victor Ponta, citat la Curtea Suprema, in dosarul Turceni-Rovinari

Premierul Victor Ponta a fost citat la Curtea Suprema, in data de 6 noiembrie, in dosarul Turceni-Rovinari, informeaza televiziunile de stiri.

Victor Ponta, citat de instanta suprema, in dosarul Turceni-Rovinari

Premierul Victor Ponta a fost chemat sa dea explicatii in fata magistratilor instantei supreme, in dosarul Turceni-Rovinari, in care este urmarit penal alaturi de senatorul Dan Sova, in 6 noiembrie.

Igor Dodon reactioneaza la declaratiile lui Victor Ponta. Ne vom descurca si fara mita romaneasca

Liderul socialistilor de la Chisinau, Igor Dodon, a reactionat la declaratiile facute de premierul roman Victor Ponta privind acordarea creditului rambursabil de 150 de milioane de euro Republicii Moldova.

Victor Ponta va ramane cu ...facebook-ul

Congresul PSD, desfasurat la sfarsitul saptamanii trecute, a oficializat trecerea lui Victor Ponta in linia a doua spre a treia a acestui partid.

Ce spune Victor Ponta despre o posibila remaniere

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, referitor la o posibila remaniere a Guvernului, ca vorbeste tot timpul cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, si a precizat ca a auzit numai laude la adresa Guvernului, potrivit Mediafax.

Victor Ponta: Reducerea impozitului pe dividende se va aplica de la 1 ianuarie 2016

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, ca, la propunerea ALDE, coalitia de guvernare va decide aplicarea de la 1 ianuarie 2016 a unor masuri din Codul fiscal care fusesera amanate initial pentru o pentru o perioada de timp, precum reducerea.

Ponta raspunde criticilor FMI: Exista un punct clar de dezacord intre Guvern si FMI. Liderii politici au dreptul sa decida subiectele fundamentale pentru Romania

Liderii partidelor parlamentare au dreptul sa decida asupra subiectelor fundamentale pentru Romania, a afirmat Victor Ponta, ca raspuns la criticile aduse Guvernului de catre FMI, el precizand ca exista un dezacord intre Guvern si FMI, din cauza reducerii TVA si a majorarii salariilor.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )