Libnet.ro
UNICEF

18:45

Dupa preluarea LaDorna, francezii de la Lactalis preiau cea mai mare fabrica de lapte cu capital romanesc- Albalact

Hotnews Hotnews,
 Dupa preluarea LaDorna, francezii de la Lactalis preiau cea mai mare fabrica de lapte cu capital romanesc- Albalact

Lactalis, una dintre cele mai mari companii de lactate din lume, infiintata in anul 1933 si detinuta de familia Besnier in topul celor mai bogati francezi) va prelua Albalact, cea mai mare companie de produse lactate cu capital romanesc. In 2008, Lactalis preluase compania LaDorna pentru o circa 80-90 milioane de euro. In 27 ianuarie 2016, conducerea Albalact a fost informata de un grup de actionari care detin 70% din capitalul social ca Lactalis a incheiat un contract prin care va face o oferta publica de preluare voluntara a intregului pachet de actiuni, primind angajamente ferme din partea actionarilor de a subscrie toate actiunile pe care le detin, se arata intr-un comunicat trasmis Bursei de Valori. continuă pe Hotnews

China a inceput sa rapeasca dizidenti de peste hotare. Un diplomat occidental vorbeste despre cea mai grava represiune dupa masacrul din Piata Tiananmen

Campania Chinei impotriva dizidentilor a devenit globala, iar serviciile de securitate chineze ar fi inceput sa rapeasca dizidenti de peste hotare, cetateni chinezi dar si straini, pe fondul unei miscari extraordinare de a tine in frau criticile la adresa politicii Partidului Comunist de la Beijing. Un diplomat occidental a numit aceasta actiunea cea mai grava represiune dupa masacrul din Piata Tiananmen, din anul 1989, scrie Washington Post.

Se redeschide Polivalenta. Cea mai mare sala de sport din Baragan, inchisa pentru ca nu avea autorizatie ISU

Cea mai mare sala de sport din Calarasi, care a costat 10 milioane de euro, inchisa in urma cu trei luni pentru ca nu are autorizatie de functionare din partea ISU, se redeschide. Joi, 28 ianuarie, va avea loc primul meci de handbal, dupa ce echipa orasului, AHC Dunarea a jucat in sali de sport de la Constanta.

Andreea Mantea, cea mai fericita mamica: Cum trece timpul atat de repede?

De cand a devenit mamica, Andreea Mantea este cea mai fericita femeie din lume. Iar vedeta tv recunoaste ca micutul David Andrei este o adevarata minune.

Judecatorul CSM Bordea ia apararea detinutilor care scriu lucrari stiintifice: Abrogarea prevederii nu este solutia cea mai buna

Judecatorul Adrian Bordea, membru al Consiliului Superior al Magistraturii CSM), a declarat, in sedinta plenului, ca abrogarea dispozitiei care permite reducerea pedepselor persoanelor condamnate, in baza lucrarilor stiintifice, nu este solutia cea mai buna, pentru ca poate crea mai mult rau, astfel ca o solutie ar fi inasprirea conditiilor.

Anuntul facut de BCR, cea mai mare institutie de credit din Romania

BCR, cea mai mare institutie de credit din Romania in functie de active, vrea sa deschida cate 10 unitati pe an in urmatorii ani, astfel incat sa extinda reteaua de la cele 511 agentii existente,.

Mariah Carey va avea cea mai mare nunta de la Hollywood?

Mariah Carey isi doreste sa aiba cea mai mare nunta de la Hollywood. Si sunt mari sanse sa se intample acest lucru, tinand cont ca logodnicul ei are miliarde in cont.

FOTO Premiera: expeditie de 50 de zile prin cea mai mare intindere de nisip de pe glob

Trei exploratori si camilele lor se apropie cu greu marti de Doha, capitala statului Qatar, unde se va incheia expeditia lor de 50 de zile prin cea mai mare intindere de nisip continua din lume, aflata in sudul Peninsulei Arabice, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Care este cea mai mare provocare pentru companiile straine din Romania

Cea mai mare provocare pentru companiile straine din Romania este schimbarea frecventa a legislatiei.

Cea mai buna izolatie termica a fost inventata de un roman. Cat de putin costa si cum functioneaza

Cea mai buna izolatie termica este dezvoltata de un roman Sorin Macarie din Alba Iulia, care a dezvoltat un sistem prin care caselor se pot incalzi cu energie solara. Este nevoie doar de un perete de sticla,.

Cea mai mare dorinta a sotilor Iftode, la implinirea a 75 de ani de casnicie: Vrem sa murim amandoi odata

Sotii Enea 96 de ani) si Natalia 94 de ani) Iftode din comuna suceveana Adancata au implinit 75 de ani de casnicie. Sotii Iftode au sapte copii, trei fete si patru baieti, 11 nepoti si opt stranepoti. Cea mai mare dorinta a cuplului de nonagenari este sa moara impreuna.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )