Libnet.ro
UNICEF

09:45

MFP continua in septembrie emisiunile de titluri de stat pentru populatie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MFP continua in septembrie emisiunile de titluri de stat pentru populatie

Acestea pot fi cumparate incepand de astazi Persoanele fizice majore din tara noas-tra pot subscrie incepand de astazi, 16 septembrie 2019, pentru noi emisiuni de titluri de stat destinate exclusiv populatiei in cadrul Programului Tezaur, cu scadente la 1, 2 si 3 ani si dobanzi anuale de 3,5%, 4%, respectiv 4,5%, informeaza Ministerul Finantelor Publice, reiterand ca veniturile aferente sunt neimpozabile. continuă pe Ziarul Bursa

MFP continua si in luna septembrie emisiunile de titluri de stat pentru populatie

Romanii pot subscrie incepand de luni, 16 septembrie 2019, pentru noi emisiuni de titluri de stat destinate exclusiv populatiei in cadrul Programului Tezaur, cu scadente la 1, 2, si 3 ani si dobanzi anuale de 3,5%, 4%, respectiv 4,5%. Veniturile aferente sunt neimpozabile.

MFP continua si in septembrie emisiunile de titluri de stat pentru populatie

Romanii pot subscrie incepand de luni, 16 septembrie 2019, pentru noi emisiuni de titluri de stat destinate exclusiv populatiei in cadrul Programului Tezaur, cu scadente la 1, 2, si 3 ani si dobanzi anuale de 3,5%, 4%, respectiv 4,5%, informeaza Ministerul Finantelor Publice, reiterand ca veniturile aferente sunt neimpozabile, conform unuic comunicat de presa remis Redactiei noastre.

MFP continua si in septembrie emisiunile de titluri de stat pentru populatie

Romanii pot subscrie incepand de luni, 16 septembrie 2019, pentru noi emisiuni de titluri de stat de.

Noi emisiuni de titluri de stat pentru populatie, de luni. Dobanzile, aproape ca la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) lanseaza, de luni, noi emisiuni de titluri de stat pentru populatie in cadrul programului Tezaur. Fata de emisiunile de acum cateva luni, a disparut cea pe 5 ani cu dobanda de 5%. Au ramas doar trei, cu scadente la 1, 2 si 3 ani si dobanzi anuale de 3,5%, 4%, respectiv 4,5%. Nivelul este asemanator cu cel de la banci, diferenta fiind data in principal de impozitul pe venit, avand in vedere ca la titlurile statului nu se plateste dobanda e neimpozabila). Bineinteles, si comisioanele bancare mai diminueaza din suma.

Noi emisiuni de titluri de stat pentru populatie

Romanii pot subscrie incepand de luni, 16 septembrie 2019, pentru noi emisiuni de titluri de stat destinate exclusiv populatiei in cadrul Programului Tezaur, cu scadente la 1, 2, si 3 ani si dobanzi anuale de 3,5%, 4%, respectiv 4,5%, informeaza Ministerul Finantelor Publice.

Ministrul Muncii sustine ca alocatiile de stat pentru copii vor creste anual, in raport cu indicele de inflatie, incepand din 2020

Alocatiile de stat pentru copii vor fi indexate anual, in raport cu indicele de inflatie, incepand din 2020, arii a anuntat vineri, intr-o conferinta de presa la Botosani, ministrul Muncii, Marius Budai.

Finantele se imprumuta iar de la romani. Teodorovici: Le oferim sansa sa participe in mod direct la economia romaneasca

Ministerul Finantelor continua si in luna septembrie emisiunile de titluri de stat pentru populatie, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, afirmand ca astfel va oferi fiecarui roman sansa sa participe in mod direct la economia romaneasca.

CALENDAR ORTODOX 14 SEPTEMBRIE. Mare sarbatoare astazi pentru crestinii ortodocsi

Inaltarea Sfintei Cruci este praznuita pe 14 septembrie. Este cea mai veche sarbatoare inchinata cinstirii lemnului sfant. In aceasta zi.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )