Libnet.ro
UNICEF

07:15

Noi titluri de stat pentru populatie, in cadrul Programului Tezaur

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Noi titluri de stat pentru populatie, in cadrul Programului Tezaur

Cei interesati pot subscrie, incepand de ieri, pentru noi emisiuni de titluri de stat destinate exclusiv populatiei in cadrul Programului Tezaur, cu scadente la 1, 2, 3 si 5 ani si dobanzi anuale de 3,5%, 4%, 4,5% si, respectiv, 5%, a anuntat Ministerul Finantelor Publice MFP), intr-un comunicat. Acesta subliniaza ca veniturile aferente sunt neimpozabile. continuă pe Ziarul Bursa

LUNA ACEASTA: MFP continua emisiunile de titluri de stat pentru populatie

Romanii pot subscrie, incepand de astazi, pentru noi emisiuni de titluri de stat destinate exclusiv populatiei in cadrul Programului Tezaur, cu scadente la 1, 2, 3 si 5 ani si dobanzi anuale de 3,5%, 4%, 4,5% si, respectiv, 5%.

MFP acorda dobanzi generoase la titlurile de stat pentru populatie, insa impune bancilor dobanzi mai mici la Prima Casa

Ministerul Finantelor Publice MFP practica dublul standard cand vine vorba de dobanzi: ofera perdoanelor fizice o dobanda de 5% la titlurile de stat pe 5 ani, dar impune bancilor sa acorde credite Prima Casa cu o dobanda sub 5% pe an, pe zeci de ani.

Finantele vor sa imprumute peste 4,4 miliarde lei, in iunie / Noua emisiune Tezaur pentru populatie, incepand de luni

Ministerul Finantelor Publice MFP) vrea sa imprumute peste 4,4 miliarde lei prin certificate de tezorerie cu discont si obligatiuni de stat de tip benchmark, potrivit unui ordin publicat in Monitorul Oficial. Practic, din aceasta suma, peste 500 milioane lei reprezinta alocari ale sesiunilor suplimentare de oferte necompetitive organizate exclusiv pentru instrumentele de tip benchmark. La cele 4,4 miliarde lei se mai adauga sumele pe care le va strange prin noua serie de emisiuni a programului Tezaur dedicat populatiei, care incepe de luni.

Bani de la stat pentru cei afectati de inundatii. Cum poti primi ajutoarele de la Guvern

Guvernul ofera ajutoare banesti celor afectati de inundatii. A fost alocata o anumita suma si toate persoanele si familiile ale caror gospodarii au fost distruse de natura, pot primi o despagubire de la stat, in functie de cat de grava e situatia. Evident, autoritatile decid cat de grava este situatia in care te afli si [] .

BNR, PRIMUL TRIMESTRU: Standardele de creditare pentru populatie s-au inasprit

In primul trimestru al anului a existat o inasprire semnificativa a standardelor de creditare atat pentru imprumuturile destinate achizitiei de locuinte si terenuri, cat si pentru creditele de consum acordate populatiei, iar institutiile de credit anticipeaza o inasprire a standardelor de creditare si in trimestrul al doilea, potrivit unui sondaj publicat, marti, de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2439 seconds )