Libnet.ro
UNICEF

17:15

Investitii record facute de romani in noiembrie: cel mai mare administrator de fonduri mutuale a strans peste 500 de milioane de lei

Adevărul Adevărul,
Investitii record facute de romani in noiembrie: cel mai mare administrator de fonduri mutuale a strans peste 500 de milioane de lei

In luna in care Romgaz SNG) a intrat la tranzactionare pe Bursa, Erste Asset Management AM), cel mai mare administrator de fonduri mutuale din Romania, a reusit sa atraga subscrieri nete de 550 de milioane de lei 123 de milioane de euro) de la investitori, suma record pentru piata romaneasca. continuă pe Adevărul

Investitii record facute de romani in noiembrie: Cel mai mare administrator de fonduri mutuale a strans peste 500 mil. lei

In luna in care Romgaz SNG) a intrat la tranzactionare pe Bursa, Erste Asset Management AM), cel mai mare administrator de fonduri mutuale din Romania, a reusit sa atraga subscrieri nete de 550 mil. lei 123 mil. euro) de la investitori, suma record.

Cine este Ignacio Garcia Bercero, seful negociatorilor UE pentru cel mai mare acord regional de comert liber din istorie

Un expert in relatii comerciale internationale care lucreaza de peste 25 de ani pentru Comisia Europeana a fost alegerea Bruxelles-ului pentru a conduce, din partea UE, negocierile cu SUA pentru cel mai mare acord de comert liber din istorie, Parteneriatul Transatlantic pentru Comert si Investitii TTIP). Negociatorul-sef al UE pentru acest acord este Ignacio Garcia Bercero, principalul responsabil CE pentru relatiile comerciale cu SUA, Canada si tarile din vecinatatea UE.

Fashion Bazaar, cel mai mare targ de moda, cosmetice si vintage, pe 15 decembrie, la Casa Vernescu

Casa Vernescu va gazdui pe 15 decembrie o noua editie a Fashion Bazaar, cel mai mare targ de moda, cosmetice si vintage. Evenimentul sustine un numar insemnat de tineri si consacrati designeri romani,.

Actiunile marilor companii europene au inregistrat cel mai mare declin dupa luna august

Actiunile marilor companii europene au incheiat tranzactiile de marti cu cel mai mare declin dupa luna august, informeaza Bloomberg. in aceasta saptamana, investitorii asteapta date privind piata.

Cel mai mare producator anunta o scumpire de peste 18% a tigarilor

Compania de stat Tutun-CTC din Chisinau, cel mai mare producator de tigari din Republica Moldova, informeaza ca de la 1 ianuarie 2014 va majora cu peste 18% pretul cu amanuntul la mai multe produse.

Volvo anunta cel mai mare test cu vehicule care se conduc singure

Volvo incepe in 2014 sa lucreze la un proiect special care va consta in derularea celui mai mare test cu vehicule autonome pe drumurile publice. In 2017 vor fi aduse in zona orasului Goteborg 100 de masini autonome care vor fi testate in conditii normale de trafic. Primul model este XC90, iar aceste masini vor putea sa si parcheze fara sofer in masina.

Neverquest, cel mai mare pericol de pe internet

Neverquest este numele celui mai recent virus troian aruncat pe piata de o echipa de programatori rusi specializati in infractiuni cibernetice bancare.

FOTO Cel mai mare oras din turta dulce a intrat in Cartea Recordurilor

Americanul Jon Lovitch a reusit sa intre in Cartea Recordurilor, dupa ce a gatit cel mai mare oras din turta dulce, a carui greutate depaseste o tona si jumatate.

Cotatia Impact s-a dublat

Actiunile dezvoltatorului imobiliar Impact Developer and Contractor simbol IMP) au adus investitorilor, in perioada 29 octombrie - 29 noiembrie, cel mai mare randament din piata, de 111,28%, potrivit unei analize a ziarului BURSA.

Ce planuri are cel mai mare investitor din imobiliarele locale pe piata locuintelor in 2014

Adama are in plan demararea a doua noi proiecte rezidentiale in 2014, dupa ce in ultimele 12 luni a finalizat peste 200 de apartamente in noi faze ale unor poiecte demarate in boom. Andreas Holler, seful Adama a povestit pentru Wall-Street. ro cum arata.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )