Libnet.ro
UNICEF

10:30

Avertisment de la Comisia Europeana: Procedura de infringement impotriva Romaniei din cauza legii supermarketurilor

B1 B1,
Avertisment de la Comisia Europeana: Procedura de infringement impotriva Romaniei din cauza legii supermarketurilor

Comisia Europeana a lansat miercuri proceduri de infrigement impotriva Romaniei si Ungariei in privinta comertului cu amanuntul la produselor agricole si alimentare, potrivit unui comunicat de. continuă pe B1

Comisia Europeana lanseaza o procedura de infringement impotriva Romaniei din cauza promovarii produselor romanesti in supermarketuri

Comisia Europeana a lansat miercuri o procedura de infringement impotriva Romaniei pentru ca impune marilor comercianti sa asigure 51% din oferta de alimente de la producatori romani.

Comisia Europeana a lansat, miercuri, procedurile de infrigement impotriva Romaniei si Ungariei pe legea privind comercializarea produselor agroalimentare

Comisia Europeana CE) a lansat proceduri de infrigement impotriva Romaniei si Ungariei in privinta comertului cu amanuntul al produselor agricole si alimentare, informeaza un comunicat de presa al Executivului comunitar.

Romania, data in judecata de Comisia Europeana din cauza depozitelor ilegale de deseuri. Cazul se va judeca la Curtea de Justitie a UE

Comisia Europeana a dat in judecata Romania la Curtea de Justitie a UE. Aceasta decizie a fost luata din cauza faptului ca tara noastra nu a inchis si reabilitat 68 de depozite ilegale de deseuri, acest lucru aducand un risc grav pentru sanatatea umana si pentru mediu.

Comisia Europeana a dat in judecata Romania pentru gropile de gunoi neconforme

Comisia Europeana a decis sa avertizeze autoritatile romane pentru ca nu au reusit sa inchida 68 de depozitele municipale de deseuri neconforme, care reprezinta un risc in plus pentru.

Comisia Europeana a dat in judecata Romania pentru gropile de gunoi neconforme

Comisia Europeana a decis miercuri sa actioneze in judecata Romania la Curtea Europeana de Justitie pentru ca autoritatile nu au reusit sa inchida 68 de depozite municipale de deseuri neconforme, care reprezinta un risc serios pentru sanatatea oamenilor si mediu, informeaza un comunicat de presa al Executivului comunitar.

Comisia Europeana a prezis ca impactul economic in ceea ce priveste planurile lui Trump pentru SUA va fi extrem de scazut

Comisia Europeana a prezis, in aceasta iarna, ca 226 miliarde de euro vor fi cheltuite ca parte a stimulentelor fiscale, promise de noul Guvern, dar ca impactul economic in ceea ce priveste planul lui Trump va fi foarte scazut, informeazaeuractiv. com.

Comisia Europeana si-a imbunatatit estimarile privind avansul economiei romanesti in 2017 la 4,4%

Comisia Europeana CE) a revizuit in urcare, la 4,4%, estimarile referitoare la cresterea economiei romanesti in acest an, avansul urmand sa incetineasca la 3,7% in 2018, conform previziunilor economice de iarna publicate luni de executivul comunitar.

Comisia Europeana estimeaza ca Romania va avea un deficit bugetar de 3,6% din PIB, in acest an

Comisia Europeana estimeaza ca, in 2017, Romania va avea un deficit bugetar de 3,6% din Produsul Intern Brut PIB).

Comisia Europeana estimeaza o crestere economica de 4,4% in Romania anului 2017

Produsul Intern Brut PIB) real al Romaniei este asteptat sa creasca cu 4,4% in 2017, conform unui raport recent al Comisiei Europene. Aceasta estimare este insa sub cea de 5,2% prognozata de Guvern.

Comisia Europeana prognozeaza o crestere de 4,4% in 2017, pentru Romania, sub estimarea Guvernului

Comisia Europana estimeaza ca Romania va avea o crestere economica de 4,4% in anul 2017, sub prognoza pe care Guvernul si-a fundamentat bugetul de stat, de 5,2%. De asemenea, deficitul bugetar ar urma sa creasca la 3,6%, mult peste tinta Guvernului, de 2,98%. Datele apar in Prognoza de iarna a CE, prezentate luni.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )