Libnet.ro
UNICEF

06:45

Comisia Europeana verifica daca noua lege a supermarketurilor respecta principiul liberei circulatii a bunurilor

Adevărul Adevărul,
Comisia Europeana verifica daca noua lege a supermarketurilor respecta principiul liberei circulatii a bunurilor

Comisia Europeana analizeaza indeaproape noua lege care obliga supermarketurile si hipermarketurile din Romania sa aiba pe rafturi carne, fructe si legume din productie romaneasca in proportie de cel putin 51%, pentru a stabili daca respecta legislatia UE, mai alesprincipiul liberei circulatii a bunurilor. continuă pe Adevărul

Comisia Europeana a creat un grup de combatere a xenofobiei

Comisia Europeana CE) a lansat marti un grup la nivel inalt pentru combaterea rasismului, xenofobiei si a altor forme de intoleranta, al carui obiectiv este sporirea cooperarii si coordonarii, imbunatatirea prevenirii si combaterii discursurilor si delictelor motivate de ura, se arata intr-un comunicat emis de executivul european, preluat de agentia EFE, citata de Agerpres.

Comisia Europeana: Turcia inca nu indeplineste toate conditiile pentru eliminarea vizelor

Comisia Europeana a dat publicitatii miercuri un raport prin care arata ca Turcia a facut progrese in ultimile saptamani, dar pentru moment inca nu indeplineste toate criteriile pentru.

Nu exista prevederi cu caracter intruziv in noua lege a securitatii cibernetice

Noua Lege a securitatii cibernetice nu contine prevederi cu caracter intruziv, asa cum au acuzat diferite entitati la un moment dat in dezbaterile publice pe marginea acestui proiect de lege, a afirmat, ieri, Florin Cosmoiu, director al Centrului National Cyberint din Serviciul Roman de Informatii SRI).

Noua lege ANTITERORISTA pentru Israel

O noua lege antiterorista, despre care guvernul de dreapta al premierului Benjamin Netanyahu sustine ca intareste lupta impotriva terorismului, desi criticii o considera antidemocratica, a fost adoptata de Parlamentul israelian.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )