Libnet.ro
UNICEF

01:05

SONDAJ Patriotism alimentar. Romanii cer cat mai multe alimente autohtone

Adevărul Adevărul,
SONDAJ Patriotism alimentar. Romanii cer cat mai multe alimente autohtone

Romanii vor ca pe rafturile supermarketurilor sa se afle cat mai multe alimente produse in tara noastra, insa nu sunt de acord ca marile lanturi comerciale sa fie inchise la sfarsitul saptamanii, cand majoritatea conationalilor nostri isi fac cumparaturile. continuă pe Adevărul

Avertizare meteo: Cod galben de vant puternic in mai multe judete, in urmatoarele ore

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis miercuri seara mai multe atentionari cod galben de vant puternic, valabile in urmatoarele ore. Potrivit meteorologilor, pana la ora 1.

O noua speranta pentru familia Bodnariu. Mai multe dosare vor fi reevaluate de angajatii protectiei copilului din Norvegia

Mai multe dosare vor fi reevaluate de angajatii protectiei copilului din Norvegia, cel mai probabil si cel al familiei Bodnariu. Anuntul a fost facut de ministrul norvegian care are in subordine Protectia.

Romania, pe locul sase in topul statelor cu cele mai multe plangeri la Curtea Europeana pentru Drepturile Omului

Romania ocupa locul al saselea intr-un top al statelor cu cele mai multe plangeri la Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO). Astfel, in 2015, numarul de plangeri individuale indreptate impotriva Romaniei si aflate pe rolul CEDO in diverse etape judiciare s-a ridicat la 3. 350, dintr-un total de 66. 450, potrivit raportului pe 2015 privind starea justitiei publicat miercuri de Consiliul Superior al Magistraturii CSM).

Avertizari meteo de vreme rea. Capitala si mai multe judete din tara se afla sub Cod galben de furtuni

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizare de Cod galben de furtuni valabil pentru Bucuresti si pentru 16 judete din tara. De asemenea, specialistii au emis si mai multe avertizari nowcasting de Cod galben de vant.

Botosani: Mai multe biserici, amendate pe motiv ca nu respecta normele de siguranta la incendiu

Inspectorii de prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) a amendat mai multe biserici din judetul Botosani, ca urmare a unei campanii privind verificarea lacasurilor de cult inaintea sarbatorilor pascale.

Cazul Bodnariu scoate in strada, din nou, oameni din mai multe capitale europene

In mai multe capitale europene si orase norvegiene au fost organizate sambata, 16 aprilie, manifestatii de solidaritate cu familiile Bodnariu, Nan si alte familii de romani din Norvegia despartite de copii de autoritatile din aceasta tara, se arata intr-un comunicat al biroului de presa al Episcopiei Ortodoxe Romane a Europei de Nord, citat de Agerpres.

Topul actorilor de la Hollywood care au jucat in cele mai multe filme proaste si clasamentul celor mai apreciati

Adam Sandler, Sylvester Stallone, Sharon Stone si Halle Berry sunt cateva nume sonore de la Hollywood a caror cariera le este marcata de numarul mare de filme care au dezamagit. La polul opus, Daniel Day-Lewis si Jennifer Lawrence se numara printre actorii care s-au bucurat de cele mai multe aplauze din partea criticilor de specialitate.

Obezitatea, o afectiune care ucide tot mai multe persoane. Medic: Varsta cea mai expusa este cea a adolescentilor deoarece ei au un comportament alimentar gresit

Gras si frumos inseamna sanatate curata, sau cel putin asa ne-au invatat bunicii nostri. Din pacate, modul traditional de perceptie a kilogramelor in plus reprezinta de fapt o mare problema de sanatate si devine din ce in ce mai mult o disfunctie sociala.

Utile: Planta miraculoasa care vindeca peste 100 de boli si previne mai multe forme de cancer; Trei remedii care tin organismul sanatos; Amigdalita si otita, doua afectiuni ce pot provoca complicatii grave

Nu mai manca maioneza din comert. Iata cat de nociv este acest produs!Stim despre maioneza ca desi este delicioasa in salate ori paste. Cum iti dai seama ca ai un nivel ridicat al estrogenului fara analize. Estrogenul este cel mai important hormon feminin. El regleaza ciclul.

Patriarhia a interzis slujbele de inviere in mai multe lacasuri de cult (VIDEO)

Decizie-soc la Patriarhie! Anul acesta, slujba de inviere nu se va mai tine in toate bisericile, de teama unor eventuale incendii. Cu doua saptamani inainte de Paste, inspectorii ISU au.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )