Libnet.ro
UNICEF

15:30

Bani mai multi pentru Prima casa. Guvernul a suplimentat fondurile pentru anul 2014

Antena3 Antena3,
Bani mai multi pentru Prima casa. Guvernul a suplimentat fondurile pentru anul 2014

Tinerii au sanse mai multe sa-si cumpere o locuinta prin programul Prima casa. Fondurile au fost suplimentate de Guvern cu banii nefolositi in programul ANL de anul trecut. Guvernul va realoca sumele. continuă pe Antena3

Sumele nefolosite de ANL pentru Prima Casa vor fi realocate pentru toate tipurile de locuinte

Guvernul va realoca sumele neutilizate ca garantii in programul Prima Casa pentru achizitiile de locuinte construite de ANL, din plafonul de 500 milioane de lei. Acestea vor putea fi folosite pentru orice tip de.

Mai multi bani la Prima Casa: Fondurile destinate ANL vor fi realocate catre orice tip de locuinte

Guvernul va realoca sumele neutilizate ca garantii in programul Prima Casa pentru achizitiile de locuinte construite de ANL, din plafonul de 500 milioane de lei, astfel incat sa poata fi folosite pentru orice tip de locuinta in cadrul programului, pe.

Prima Casa: banii pentru garantii vor fi suplimentati din fondurile nefolosite de ANL

Guvernul va realoca sumele neutilizate ca garantii in programul Prima Casa pentru achizitiile de locuinte construite de ANL, din plafonul de 500 de milioane de lei, astfel incat sa poata fi folosite pentru orice tip de locuinta in cadrul programului, pe fondul solicitarilor de suplimentare a banilor.

Basescu: E iresponsabil sa pompezi bani catre primari pentru voturi si sa nu te uiti la armata

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, ca este iresponsabil sa fie pompati bani catre primari pentru a aduce voturi in campania electorala, dar sa nu fie alocate resurse suplimentare pentru armata. Se.

Vladimir Putin a vorbit pentru prima oara despre crearea unui stat in estul Ucrainei

Crearea unui stat trebuie abordata in discutiile privind incheierea conflictului din estul Ucrainei, a declarat, duminica, presedintele rus Vladimir Putin, informeaza AFP, citata de Mediafax. Este pentru prima.

Vladimir Putin evoca pentru prima data crearea unui stat in estul Ucrainei

Crearea unui stat trebuie abordata in discutiile privind incheierea conflictului din estul Ucrainei, a declarat presedintele rus, Vladimir Putin, evocand pentru prima data un astfel de statut pentru regiunile unde se confrunta fortele ucrainene si.

Vladimir Putin evoca pentru prima data un statut statal pentru estul Ucrainei

Vladimir Putin evoca pentru prima data crearea unui stat in estul Ucrainei, regiune unde se confrunta fortele ucrainene si rebelii prorusi. Liderul de la Kremlin afirma ca formarea unui stat trebuie abordata.

Trei cazuri de febra dengue, pentru prima data in 70 de ani, la Tokyo

Trei cazuri de febra dengue la persoane care nu au fost niciodata in strainatate au fost confirmate in ultimele zile la Tokyo si in zona din jurul capitalei nipone, pentru prima data in 70 de ani, au anuntat.

Mai multi bani pentru Andreea Chitu, vicecampioana mondiala la judo

Premiul Andreei Chitu pentru medalia de argint obtinut la Mondialele de judo din Rusia, de 18. 500 de lei, dar si primele antrenorilor ei, vor fi dublate.

Basescu: E iresponsabil sa pompezi bani catre primari pentru voturi si sa nu te uiti la armata

Presedintele Traian Basescu a declarat ar trebui sa fie alocati bani pentru armata si nu pentru campania electorala.

ştiri din Economie

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )